sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Mätsärikuulumisia


Jälleen kerran oli päivän ohjelmassa mätsärissä pyörähtäminen. Olin miettinyt lähtöä jo jokusen viikon mutta lopullinen päätös osallistumisesta tehtiin vasta tänään aamulla noin puoli tuntia ennen kuin bussi tapahtumaan lähti. Aamulla tosin pesin Windyn siltä varalta jos lähdettäisiin liikenteeseen mutta välissä meinasin jo ettei mentäisi ollenkaan.

Päivä oli kumminkin kaunis ja sää oli hyvä joten päätettiin sitten lähteä koko perhe liikenteeseen. Meinattiin toki myöhästyä bussistakin kun tuli hieman hoppu ja mentiin alkuun ajatuksissa väärälle puolelle tietä, mutta lopulta kerettiin kumminkin erinomaisesti paikalle. Kirmattiin ilmoittautumaan ja kerettiin jopa käydä taas kuvauttamassa Windy Showhaun kuorma-autossa joten pian saan taas hieman onnistuneemmat kuvat koirasta kuin mitä itse onnistun räpsimään.


Windyn kehäkäytöksessä oli huomattavaa parannusta havaittavissa ja olinkin tytöstä todella ylpeä tämän kertaisen käytöksen ansiosta vaikka saimmekin vain sinisen nauhan. Seisotus tuottaa vielä itselleni hieman ongelmia sillä en osaa ihan vielä asetella Windyä oikein seisomaan. Vähitellen sekin alkaa onnistumaan kun sain pari viikkoa sitten hyviä neuvoja seisotukseen sijoitukseen luovuttaneelta henkilöltä.
Tänään hieman hankaluutta toki aiheutti edelliseltä kisaajalta kehään tippunut lihapulla mutta sekin onneksi ohitettiin ilman ongelmia.

Nyt kun tuntuu että olen innostunut mätsäreistä ihan kunnolla olisi tarkoituksena treenata enemmän seisotusta sekä käydä useammassa mätsärissä josko vaikka jossain vaiheessa innostuisin oikeista näyttelyistä...

Tällä kertaa ei tosiaan sijoituttu mutta kyseessä oli vasta neljäs match show minulle ja kahdessa ollaan jo sijoituttu joten ei se ole niin vakavaa. Hyvää harjoitusta ja loppukuusta olisikin jo seuraava mätsäri johon olisi tarkoitus osallistua. Jos siis aiemmin ei löydy läheltä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)