torstai 8. syyskuuta 2016

HomCare Bioswipe pesuaine sarja


Meille saapui Mammalandian ja HomCaren kanssa yhteistyössä testiin uusia pesuaineita ja pesuaineitahan tässä taloudessa kuluu joten tämä ei ollut yhtään hullumpi yhteistyö. Alkuun toki hieman kauhistelin tuotteiden hintoja, sekä pakkauskokojen pienuutta sillä olenhan tottunut ostamaan yleensä kaupasta vain halvinta pesuainetta mikä käteen sattuu tarttumaan.

Kun paketti saapui, avasin sen innoissani selvittääkseni että mitä pesuaineita meille oikein saapuikaan. Paketista paljastui Bioswipe Multi Clean, sekä Bioswipe Fresh Air ja näille pumppupullot. Koska tuotteet ovat vedellä laimennettavia, oli ihan pakko tehdä heti ensimmäiset satsit sumutepulloihin testausta varten. Kun olin laimentanut molemmat aineet, tajusin että näiden aineiden riittoisuushan on ihan käsittämätön. Laimennussuhde on ilmanraikastimella nimittäin 1+9 ja yleispuhdistajalla 1+24 eikä pieni pullo näin ollen tarkoitakaan vähäistä määrää pesuainetta vaan sitä ainetta tulee todellisuudessa pidemmänkin ajan tarpeisiin.


Itse Bioswipe sarjaan kuuluu näiden kahden testiin saadun tuotteen lisäksi myös saniteettitilojen puhdistusaine BioSwipe Sanit, sekä pyykinpesuneste BioSwipe Laundry Liquid. Nämä neljä ainetta yhdessä muodostavat omasta mielestäni varsin kattavan sarjan kodin puhtaanapitoon.

Mikä tästä tuotesarjasta tekee sitten niin edistyksellisen ja erilaisen kuin kaikki muutkin pesuaineet? HomCaren lehdistötiedotteessa tuotteista kerrotaan näin: BioSwipe-tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuisia bioteknisiä menetelmiä, joiden tavoitteena on puhtaus, hajujen poisto ja pintojen suojaaminen uudelta lialta. Siivotessa BioSwipe tuotteet lisäävät puhdistettaville pinnoille ihmisen terveyttä edistäviä mikrobeja eli probiootteja, jotka vievät elintilaa haitallisilta bakteereilta. Jäte ja lika ovat probioottien ravintoa ja ne syövät likaa niin kauan kuin sitä riittää. Veteen laimennettavien BioSwipe-tuotteiden varastointiin, kuljetuksiin ja pakkaamiseen käytetään vähemmän energiaa ja ehkäistään ilmastonmuutosta. Samalla syntyy vähemmän ympäristölle haitallista pakkausjätettä. BioSwipe ei myöskään kiihdytä luonnon kemikalisoitumista.

Minun on kyllä pakko myöntää että yleensä en tutki pesuaineiden luontoystävällisyyttä tai muutakaan sillä olen elänyt siinä uskossa, että kyseisenlaiset pesuaineet maksaisivat mansikoita. Kumminkin BioSwipe-tuotteiden riittävyys on sen verran huima, että vaikka kertainvestointina summa on hieman isompi niin ei se hinta loppujen lopuksi ole paljoakaan suurempi kuin muillakaan aineilla joita ei vain laimenneta.


Entä mitä mieltä itse olin aineista? Multi Clean ainakin puhdistaa tasot todella hyvin ja jopa ilman että aineen tarvitsee antaa vaikuttaa ollenkaan. Olin itseasiassa hyvin positiivisesti yllättynyt siitä ettei vaikutusaikaa tarvittu sillä olen tottunut siihen että jokaisen aineen tarvitsee antaa olla jonkun aikaa ennen kuin se pyyhitään pois. Lisäksi pidin myös siitä, ettei aine haissut omaan nenääni oikeastaan miltään sillä osa pesuaineista aiheuttaa minulle päänsärkyä jos niillä tarpeeksi kauan siivoaa. Tämä onkin sellainen pesuaine, että uskaltaisin antaa jopa lasten pyyhkiä tasoja tällä ja siitä myös plussaa sillä ainahan lasten siivousapu on positiivinen asia.


Fresh Airia kokeilimme vessaan heti ensimmäisenä sillä vaipparoskis siellä tuppaa haisemaan hyvinkin usein aivan järkyttävälle. Toki vaipparoskis viedään ulkoroskikseen usein, mutta jo pienessä hetkessä vessa tuntuu haisevan ihan järkyttävälle. Fresh Air poistikin hajun hyvin ja jätti tilalle mukavan raikkaan tuoksun. Vaikka tuoksu tuoksui suhteellisen vahvasti, ei se silti ollut liian vahva tuoksu ja näin ollen ei tullut ns tukehtumisoloa toisin kuin esimerkiksi osa vahvoista suihkutettavista dödöistä taikka suurin osa ilmanraikastimista aiheuttaa. Lisäksi plussaa oli se että ilmanraikastinta tarvitsee suihkuttaa vain yksi tai ihan maksimissaan kaksi painallusta ja jo on paha haju poissa.

Kokonaisuudessaan tuotteet olivat siis aivan mahtavia ja suosittelenkin niitä todella lämpimästi lapsiperheisiin. Jos nyt kiinnostuit BioSwipe-tuotesarjasta niin tuotteita voi ostaa HomCaren sivuilta tai vaikka tilata esittelijän kotiin esittelemään tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)