sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Äidin ikiomat jutut

Syyskuussa Mammalandian blogiyhteistyön aiheena on äidin ikiomat jutut.
Näiden blogiyhteistyö postausten tarkoituksena on kirjoittaa mahdollisimman monen Mammalandian bloggaajan kanssa samasta aiheesta oma mielipidepostaus. Muihin Mammalandian blogeihin voit tutustua täällä.

Onko äideillä ylipäänsä ihan ikiomia juttuja? Tätä ajatusta olen nyt hautonut muutaman päivän kun olen miettinyt että mitä ihmettä tästä aiheesta keksin. Tuntuu nimittäin että kaikki mitä keksin ahaa-elämyksen saattelemana tyrmääntyykin hetken päästä jollain muulla ajatuksella.


Ajattelin nimittäin alkuun että itsestäänselvyytenä äideillä on ikiomaa ainakin vaatteet, sekä vaikkapa meikit. Sitten kumminkin tyrmäsin ajatuksen hetken päästä kun voihan vaikkapa teini-ikäinen tyttö lainata äitinsä vaatteita ja muita tavaroita. Minulla ei toki tulee melko varmasti tällaista tilannetta vastaan mutta ei sitä koskaan tiedä vaikka pojat tahtoisivat lainata tavaroitani. En kumminkaan voi näitä tavaroita yleistää äidin ikiomiksi jutuiksi jos aiheesta puhutaan yleisellä tasolla.

Jos taas mietitään meidän perhettämme ja minun ikiomia juttuja niin meinasin alkuun nimetä koiran, sekä koiraharrastuksen. Sitten taas tajusin että onhan koira koko perheen lemmikki ja vaikka ehdottomasti päävastuu Windystä onkin minulla niin ei sekään ole täysin ikiomaa... Lisäksi Eemil haluaisi harrastaa Windyn kanssa, mutta siihen on aikaa vielä ainakin pari vuotta ennen kuin uskallan päästää Eemilin harrastamaan koiran kanssa.


Aika vähän on loppujenlopuksi sellaisia asioita tai tekemisiä jotka laskisin ihan ikiomikseni sillä suurimman osan asioista jaan luonnollisesti perheeni kanssa. Eikä tämä silti ole mitenkään huono asia.

Muutaman täysin ikioman jutun keksin, mikä ei kiinnosta J:täkään ja se on The Walking Deadin sekä Orange is The New Blackin seuraaminen. Harmi vain että molemmista olen jo katsonut kaikki ilmestyneet jaksot tähän mennessä eli hetki menee ennenkuin pääsen taas valtaamaan sohvan nurkan näitä katsoessasi...
Lisäksi kahvin juonti ja blogin kirjoitus ovat sellaiset jutut jotka ovat meidän perheessämme vain ja ainoastaan minun juttujani. Viikonloppuisin osan lapsista leikkiessä ja osan nukkuessa päiväunia on suoranaista luksusta juoda kuppi tai kaksi kahvia ja päivittää blogia

Onko teillä lukijoilla ikiomia juttuja ja mitä ne ovat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)