tiistai 17. joulukuuta 2013

17. joulukuuta. KUULUMISIA.

Joulukalenteri lähenee jo loppua ja olen kohtuullisen ylpeä itsestäni kun olen jaksanut kirjoittaa jokaisena päivänä (yhtä päivää lukuunottamatta) edes jotakin, vaikka joka päiväiset juttuni tuskin ovat kaikkia kiinnostaneet tai ainakin olen huomannut, että kommentteja on tulltu erittäin paljon vähemmän kuin normaalisti (vaikka normaalistikaan niitä ei tule montaa) nyt kun olen kirjoittanut päivittäin.

Koska tämän päivän luukun kirjoittaminen meni vähän myöhäiseksi ja en oikein keksi mitään kovin fiksua kirjoitettavaa, niin ajattelin tulla kertomaan hieman kuulumisia.

Jouluvalmistelut ovat jo kovassa vauhdissa, vaikka Niilon kaksi hammasta jotka eivät ole kokonaan vielä tulleet esille (ovat jo ikenestä läpi, mutta eivät kumminkaan kokonaan ulkona) aiheuttavat hieman harmaita hiuksia Niilon kiukutessa vähän väliä. Lisäksi Veetillekin tulee yksi hammas kovaa vauhtia läpi, mutta se saatiin tietää vasta tänään kun käytiin herran 2-vuotis hammaslääkärikäynnillä. Hammas on siis tulossa niin taakse, ettei siihen oikeastaan osaakkaan kiinnittää huomiota ja siksi saimme kuulla hampaan tulosta vasta hammaslääkärissä. Veetin hampailla oli kaikki hyvin, vaikka plakkia olikin hieman liikaa ja saimmekin nyt kehoituksen pestä itse pojan hampaat itkuhuutoraivo-konsertista huolimatta ainakin parina iltana viikossa ja muuten Veeti saisi edelleen itse pestä hampaansa aamuin illoin. Seuraava hammaslääkärikäynti onkin sitten vuoden päästä.

Jouluostokset on kaikki jo tehty, paitsi ruuat käyn ostamassa perjantaina. Hieman taisin innostua poikien lahjojen kanssa, kun jo pelkästään minun + J:n ostamista lahjoista ja J:n äidin ostamista lahjoista on kertynyt yhteensä yli neljäkymmentä lahjaa kolmelle pojalle. Tuohon päälle kun laskee vielä muidenkin antamat lahjat, niin tuntuu että tulen hulluksi jouluaattona sen kaiken roskan ja lelun keskellä. Ensi vuonna aloitan kyllä lahjojen hankinnan vasta viikkoa ennen jouluaattoa, niin ei tule liioiteltua niiden lahjojen kanssa...

Eemil odottaa joulua jo kovasti ja varmasti eniten niiden lahjojen vuoksi. Poika kun tietää saavansa paljon lahjoja ja onneksi olenkin saanut pojan tottelemaan suhteellisen hyvin kun uhkailen lahjojen saamattomuudella. Pitääkin siis yrittää keksiä jo uusi tapa saada Eemil tottelemaan myös joulun jälkeen.
'
Asuntomme sisustuskin on muuttunut tässä hieman kun olen hieman innostunut laittamaan asuntoa kuntoon ja voisinkin siis tehdä jossain vaiheessa uuden asuntopostauksen, sillä muutosta on tosiaankin näkyvissä. Kunhan vain saisin tarpeeksi aikaa kuvien ottoon ilman, että pojat ovat räjäyttäneet koko asunnon kaksi sekunttia siivoamisen jälkeen. Olisihan tässä asunnossa vielä laitettavaa sisustuksen saralla, mutta toisaalta kiva taltioida tänne blogiin hieman sitä, että milloin asunto on näyttänyt miltäkin niin voi myöhemmin muistella sitten sitä, että missä ajassa asunto on vihdoin saatu täysin meitä miellyttäväksi.

Vielä olisi viikko jäljellä jouluaattoon, joten kerkeätte vielä ehdottaa aiheita joulukalenteriin jottei kaikki loppuluukut mene täysin sekalaiseksi länkytykseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)