perjantai 20. joulukuuta 2013

20. joulukuuta. STRESSISTRESSISTRESSI.

Pahoittelut, että kaksi luukkua jäi välistä, mutta toissapäivänä alkoi jo aamusta niin hirveä päänsärky ettei jaksanut oikein keskittyä mihinkään ja sama päänsärky jatkui vielä eilenkin. Nytkin koittaa päänsärky kovaa vauhtia puskea kiusaamaan, mutta hieman helpompi olo on nyt. Johtuisiko joulustressistä koko päänsärky kun en oikein osaa olla stressaamatta joulusta ja tahtoisin kaiken olevan täydellistä, vaikka tiedän ettei se oikein ole mahdollista.

Jouluruuat on siis jo hankittu, ellei lasketa salaattitarvikkeita mukaan, mutta ne olisi tarkoitus hakea tänään tai ihan viimeistään huomenna. Mielummin tänään, sillä huomenna on serkkuvauvan ristiäiset (jonne mulla ei ole mitään päällelaitettavaa...) ja sitten meille on tulossa käymään sekä siskoni, että Niilon kummit, joten ihan kauheasti shoppailuaikaa ei huomiselle jää.
Lisäksi tänään pitäisi vielä keretä pakkaamaan viimeiset lahjat, jotka ostin eilen Jesper Juniorista kun kyseisessä liikeessä oli niin hyvät alennukset ja pitäisi pakata tuttavapariskunnan tytönkin lahja. Ja Veetikin kerkesi jo kaksi lahjaansa avaamaan kun poika oli liian nopea liikkeistään ja kävi huoneessamme tonkimassa lahjoja, onneksi poika avasi sentään omia lahjojaan eikä jonkun toisen.

Pakkaamisen ja ostoksilla käynnin lisäksi pitäisi vielä keretä leipomaan piparit ja joulutortut, joiden leipominen menee melkein pakosti sunnuntaille sillä tänään ja huomenna ei ole aikaa ja muistaakseni sunnuntainakin oli kai tulossa joku käymään, en kyllä enää muista kuka. No, ehkä sekin selviää vielä tässä viikonlopun aikana, jos joku oli tulossa käymään... Maanantaina tulee sitten Eemilin kummitäti käymään, eli loput päivät ennen jouluaattoa ovat täynnä vierailuja kun kaikki tuovat ostamansa lahjat kummilapsilleen / sukulaislapsilleen.
Kinkkukin pitäisi ottaa sulamaan ja muistaa laittaa se maanantai-iltana paistumaan yöksi. Ja pitäisi keretä tekemään joulusiivous, joka tuntuu aivan mahdottomalta sillä pojat sotkevat niin paljon nopeammin kuin itse kerkeän siivoamaan ja tämän lisäksi tuntuu että tavaraa on aivan liikaa joka suunnassa joten sitä ei vain kerkeä siivoamaan. Kuka meille onkaan tunkenut näin paljon tavaraa?

Luojan kiitos joulu on vain kerran vuodessa, eihän tälläistä stressia jaksaisi hullukaan useammin. Onneksi pikkusiskoni tulee tänään yöksi joten huomenaamulla sisko saa auttaa itseäni laittamaan itseni ihmisen näköiseksi ristiäisiin.

Stressaako joku muu joulusta liikaa?

2 kommenttia:

  1. Täällä kans jonkin asteen joulustressaaja ! :D Voiskohan minunkin päänsärky johtua stressistä, viikon on jo juilinut..

    Sinulla on kaunis banneri :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia bannerikehuista ja kiva tietää etten ole ainoa joka stressaa joulusta :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)