tiistai 30. elokuuta 2016

Eemilin alkava koiraharrastus


Olen tainnut jo aiemminkin puhua siitä kuinka Eemil tahtoisi jo harrastaa Windyn kanssa ja kuinka varsinkin agility kiinnostaisi poikaa. Tahto koiraharrastukseen on edelleen suuri ja se kasvaa koko ajan, mutta ihan vielä en uskalla Eemiliä päästää harrastamaan Windyn kanssa.

Lauantaina tuli kumminkin oiva tilaisuus Eemilille kokeilla koiraharrastusta, vaikkakin vain leikkimielisesti mutta silti. Lauantaisessa mätsärissä oli nimittäin ilmainen luokka nimeltään lapsi ja lelukoira.
Kotona jo valittiin innolla pehmokoira mukaan ja matkalla sille keksittiin innolla nimeä. Lopulta nimeksi päätyi Lepakko. Paikan päällä Eemiliä alkoi kumminkin hieman jännittämään ja osallistuminen meinasi peruuntua, mutta onneksi Eemil lopulta uskaltautui kehään.


Esiintyminen lelukoiran kanssa sujui Eemililtä aivan loistavasti ja vaikka häntä hieman jännittikin niin poika uskalsi myös puhua mikrofoniin kun luokan vetäjä haastatteli kilpailijoita.

Lopulta kumminkin oli aika palkita kilpailijat ja Eemil sijoittui kolmanneksi. Palkinnoksi poika sai ruusukkeen, koirapehmolelun, suklaapatukan, sekä koiran nameja. Eemil olikin hyvin ylpeä saavutuksestaan ja tahtoo kuulemma pian uudelleen samanlaiseen kilpailuun kilpailemaan.

Hyvin alkoi siis Eemilin koiraharrastus vaikka vielä hän ei harrastanutkaan oikean koiran kanssa. Toivottavasti into säilyy jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)