keskiviikko 17. elokuuta 2016

Lievää syysväsymystä ilmassa


Päivät pimenevät kovaa vauhtia ja pimeys alkaa vaikuttamaan omiin päiviini kohtuullisen väsyttävästi. Aamulla ja hieman ennen iltapäivää olen pirteä, mutta sitten töistä päästyäni tuntuukin että voisin painua nukkumaan melkeinpä samantien. Jostain syystä jään kumminkin iltaisin hereille ja muunmuassa tuijottamaan telkkaria ja viettämään omaa lapsetonta aikaa joten väsymys ei ainakaan helpota tuolla menolla...

Olenkin alkanut miettiä että pitäisiköhän aloittaa taas pitkästä aikaa rautalisän syönti josko se helpottaisi hieman väsymykseen. Kaapissa olisi vielä Leevin raskauden jäljiltä rautalisääkin, mutta ehkä pitää sitä vielä miettiä sillä vatsani ei pahemmin pidä rautalisästä...

Tämän valmiin väsymyksen lisäksi Leevi ilmeisesti tekee hampaita, joten yöt ovat äärimmäisen levottomia. Asiaa ei myöskään helpota yöimetys josta vissiin pitäisi päästä eroon vähitellen, mutta toistaiseksi minulla tai Leevillä ei ole yöimetyksiä kiire lopettaa. Pari viime yötä onkin menty äärimmäisen vähillä yöunilla sillä Leevi on herännyt öisin riekkumaan jopa neljäksi tunniksi. Eikä edes välttämättä huutamaan vaan alkuun huutaa jonkun aikaa ja kun särkylääke vaikuttaa niin huutaminen vaihtuu hillumiseen. Eikä auta vaikka sen särkylääkkeen antaa ennen nukkumaanmenoa. Tällöin on luvassa vain vähemmän huutoa ja enemmän hillumista sekä naureskelua... Voisinkin sanoa että tämä ei ole mukava vaihe ja toivottavasti poika rauhoittaa yöt mahdollisimman pian.

Onneksi J on kesälomalla ja kaksi vanhinta lähtee perjantaina vaarilleen yökylään eli edes yksi ilta on hieman rauhallisempi. Viikonloppuna meinaan myös nukkua. Nukkua hyvin paljon.
Onneksi on myös koira joka pakottaa kolme kertaa päivässä ulkoilemaan ja ulkoilu piristääkin edes jonkin verran sekä parantaa sitä vähäisen unen laatua..

Onko teillä hyviä vinkkejä väsymykseen? Muita kuin nuku enemmän ja syö rautaa?

3 kommenttia:

 1. Ravinto kohdalleen niin ei tarvi syödä rautaa purkista :)
  tai jos haluat syödä rautaa purkista niin ota nestemäistä ja pienempiä annoksia. Obsidan ei sovi kenellekään 😬

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saako tommosta nestemäistä rautaa ihan käsikauppa tavarana normaalista apteekista?

   Poista
  2. Saa, mä ostin kun odotin Nikiä. 😊

   Poista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)