keskiviikko 3. elokuuta 2016

Muuti hedelmäsoseet

Postaus toteutettu yhteistyössä Muutin ja Mammalandian kanssa.


Kun sain ehdotuksen Muuti hedelmäsoseiden testauksesta, olin hyvin innoissani sillä sen lisäksi että pussihedelmäsoseet ovat äärimmäisen käteviä eväitä Leeville niin ne maistuvat todella hyvin myös isommille pojillemme. Pussisoseita uppoaa helposti useampi päivässä ja siksi testaus tulikin hyvään hetkeen jotta saisin tietää, että maistuisiko Muutinkin soseet pojille.

Testiin saimme yhteensä kuusi eri makua:
*Apina-Muuti (luomumustikkaa ja banaania)
*Poro-Muuti (karpalo ja päärynä)
*Karhu VoimaMuuti (luomumustikkaa, luomubanaania, luomu neljän viljan hiutaleita ja luomuriisiproteiinia)
*Panda VoimaMuuti (luomupäärynää, luomukaakaota, luomukookosta ja luomuriisiproteiinia)
*Kettu-Muuti (luomuporkkana, luomuomena ja luomubanaani)
*Orava-Muuti (tyrni ja luomumango)
*Koala-Muuti (luomumangoa ja luomuomenaa)

Muuti soseissa ja puuroissahan on se hyvä juttu, että nämä soseet ovat lisäaineettomia, maidottomia, gluteenittomia ja ne eivät sisällä lisättyä sokeria. Soseet sopivat siis erinomaisesti perheen pienemmillekin välipaloiksi.
Näistä meidän kokeiluun saamista soseista ainoastaan Karhu VoimaMuuti on sellainen joka ei gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle sovi, mutta muut ovat gluteenittomia.
Osa soseista soveltuu yli 6kk ikäisille lapsille ja osassa taasen on suositusikä 12-kuukaudesta ylöspäin.


Karhu VoimaMuuti, Panda VoimaMuuti ja Koala Muuti on tulossa kauppoihin kuulemma lokakuun jälkeen, eli niitä ei kannata vielä metsästää kaupoista. Muiden makujen pitäisi kumminkin löytyä jo hyvin varustelluista ruokakaupoista.

Eemilin lempimaku oli kuulemma koala ja Niilon, sekä Veetin yhteinen lempimaku oli kuulemma apina. Leevin lempimakua on sen sijaan suhteellisen mahdoton tietää sillä Leevihän ei vielä puhu. Muutkin maut kumminkin maistuivat pojille todella hyvin ja ainoa joka ei ihan niin hyvin maistunut oli Orava Muuti. Lieneekö sitten johtunut tyrnistä vai mistä, mutta se ei oikein tuntunut olevan yhdenkään pojan makuun.

Muutien hintakaan ei poikkea muiden hedelmäpussisoseiden hinnoista ainakaan sen perusteella mitä olen hintoja katsellut kaupoissa. Jos teillä on siis pussisoseita käytössä välipaloina niin suosittelen kokeilemaan Muutin soseita.

Yhden miinuspuolen kumminkin huomasin soseissa ja se oli se, että Muutien korkit ovat paljon tiukemmalla kuin muiden pussisoseiden. Minun onkin pakko myöntää etten saanut osan korkkeja omin avuin auki vaan jouduin pyytämään J:tä avaamaan ne. Muutisoseiden korkit eivät siis välttämättä aukea lapsen käsissä joka toisaalta onkin ihan hyvä juttu sillä meillä nuo pussisoseet tuntuvat katoavan mystisesti kaapista ennen kuin itse tajuankaan. Näitä soseita pojat eivät kumminkaan pääse napostelemaan omia aikojaan vaan he joutuvat odottamaan oikeaa välipala-aikaa.

Muutin Facebook-sivut
Muutin Instagram-tili
Mammalandian Facebook-sivut

1 kommentti:

  1. Nuo pussit ovat olleet käteviä meilläkin lomareissulla, helppo ja nopea välipala missä vaan. Pitää testailla näitäkin tulevaisuudessa, suloiset pakkaukset ainakin! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)