perjantai 5. elokuuta 2016

Windy 1v!


Windy täytti tänään 1-vuoden ja sen kunniaksi neiti sai itsellensä kana-nakki kakun. Mitään ihmeempää kakkua en viitsinyt tehdä ihan periaatteen vuoksi kun tahdon koiran syövän kunnollista ruokaa ja vaikka mietinkin jonkun aikaa josko olisi tehnyt kakun maksalaatikosta niin päädyin jättämään maksalaatikon kauppaan. Kakku onkin siis tehty kanamix raakapötköstä, sekä muutamasta nakista ja hyvin näytti sekin uppoavan Windylle. Windy vain ei tainnut järin arvostaa sitä kun käskin neidin pysyä paikallaan kuvan oton ajan ja näin ollen Windy joutui odottamaan pienen hetken ennen kuin sai hyökätä syömään. Nätisti Windy kumminkin odotti ja kakku näytti maistuvan hyvin.

Nyt meillä on ollut koira aika tarkkaan kuukauden ja koko perhe on täysin rakastunut Windyyn ja varsinkin pojat kiintyvät koiraan päivä päivältä vain enemmän. Huomenna olisikin edessä ensimäiset match showt jos taivaalta ei sada kissoja ja koiria, mutta säänhän näkee vasta aamulla... Toivotaan kumminkin että menisi edes ihan kohtuullisesti ja ettei nolattaisi meitä ihan totaallisesti yleisön edessä.

Tänään onkin siis opeteltu näyttelyhäkin kokoamista, sekä kasaamista kantamista varten, sekä harjattu Windy ja hieman vielä treenattu ravia ja seisomista. Lisäksi pikkuveljeni tuli meille yöksi sillä hän tulee auttamaan mätsäri paikalle kulkemisessa (raahaattavaa julkisilla paikalle on siis koira, häkki, vaunut ja neljä lasta joten yksin en ihan tästä hommasta selviäisi...).

Tulen kumminkin varmaan kertomaan kuinka mätsärissä sujui ja kuinka mahdollisesti nolasimme itsemme kehässä. Onneksi harjoitus tekee mestarin ja ihan harjoituksen kannalta otamme tämänkin tapahtuman.

2 kommenttia:

  1. Oi että, kivaa mätsäriä teille! Se on hauska harrastus, jos ei ota liian vakavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa olikin ja taitaa tuo meille sopiva harrastus olla aina silloin tällöin sillä kummasti innosti heti nyt ensimäisellä kerralla saatu ruusuke vaikka varmasti aina ei ole yhtä hyvä tuuri :D

      Poista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)