torstai 7. tammikuuta 2016

Pitkästä aikaa linjoilla.


Vähän venähti blogitauko taasen kun ollaan tässä välissä sairastettu, vietetty Veetin 4v synttäreitä, käyty neuvolassa, vietetty joulua ja sairastettu vähän lisää. Ihanaa tämä talviaika kun kaikki taudit kiertää perheenjäseneltä toiselle ja flunssa tuntuu vetävän ainakin oman jaksamisen ihan nolliin ja luonnollisesti siinä vaiheessa blogi on ensimäinen josta karsitaan tekemistä.

Yritän nyt vähän jakaa kuulumisia eri postauksiin, jottei tämä yksi postaus kasva ihan levottoman pituiseksi. Ihan alkuun haluan kiittää teitä lukijoita ettette ole poistaneet blogia ainakaan lukulistaltanne, kiva jos juttuni jaksavat kiinnostaa vaikka tauot välillä hieman venähtävätkin.


Ainakin sen verran voin jo nyt tässä postauksessa kertoa, että Eemilin kuvat vähenevät ainakin jonkin verran blogissani. Eemil osaa nimittäin jo kertoa suhteellisen hyvin itse, mitkä kuvat haluaa julkaistavan joten pojan sana vaikuttaa paljon hänen kuviensa julkaisuun. Sama tulee koskemaan muidenkin poikien kuvia kunhan osaavat ilmaista mielipiteensä.
Tehtiin kumminkin tämän blogitauon aikana jotain, mitä tosi moni suomalainen on kerennyt jo tekemään ennen meitä. Käytiin nimittäin jonottamassa ilmaisia ämpäreitä Tokmannin avaisissa. Tai oikeastaan ei me edes jonotettu sillä olin poikien ja kaverini kanssa paikalla pari tuntia avaamisen jälkeen ja oltiin menossa muutenkin ostoksille avajaistarjousten perässä, joten ämpärit olivat kiva bonus reissulla. Yllätyttiinkin, että ämpäreitä ylipäänsä oli vielä jäljellä ja että lapsetkin saivat omansa. Elämys tuokin ja en muuten ole toiste menossa vesisateeseen tarpomaan avajaistarjousten taikka ämpäreiden toivossa, oli meinaan vähän kylmä kun lopulta päästiin meille ja saatiin kaverin kanssa kahvia kuppiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)