perjantai 8. tammikuuta 2016

Veetin 4v synttärit


Veetin 4-vuotis synttärit tuli siis juhlittua jo joulukuun alussa ja Veetin synttärit ovat siitä hankalaan ajankohtaan, että joulu kolkuttelee ihan vieressä ja joulukiireet vievät ihmisten kalentereista tilaa. Lisäksi joulukuussa ihmiset sairastelevatkin jonkin verran, joten ollaankin jo ihan totuttu ettei kaikki tule paikalle kutsusta huolimatta.

Tällä kerralla Veeti halusi synttäriteemakseen Kätyrit, ne ovat nimittäin todella kova juttu poikiemme keskuudessa tällä hetkellä. Kaiken pitäisi olla Kätyrit teemalla ja tuntuu, että noita pieniä keltaisia hahmoja vain vilisee asunnossamme joka muodossa... Tämä on jo melkein pahempi villitys kuin Autot-elokuva aikoinaan. Teema ei kumminkaan suuremmin näkynyt, sillä en tosiaan ole mikään mestarileipuri, enkä edes askartelija ja näin ollen kakkukin tilattiin Eemilin kummitädiltä (iso kiitos hänelle jaksamisesta jälleen kerran!).
Tarjottavana oli coctailpiirakoita, sekä munavoita, kuvassa näkyvä Kätyrit kakku, keksejä, karkkia, korvapuusteja, sienipasteijoita ja jauhelihapiirakkaa, sitä siis riitti varsinkin kun osa vieraista ei päässyt paikalle.

Juhlat itsessään sujuivat varsin hyvin ja vieraatkin taisivat olla jonkinlaisessa ähkyssä tarjottavien jälkeen sillä vaikken itse ollut liioitellut tarjottavien kanssa, niin Veetin vaari vaimoineen toivat hieman lisää tarjottavaa ja näin ollen sitä oli todella paljon. Ehkä joskus vielä opin, etten liioittele tarjottavan kanssa...

Lahjaksi Veeti sai yllätys, yllätys Kätyrit tavaraa ja siitähän poika ilahtui. Lahjaksi tuli myös muutamat housut, joista itse ilahduin enemmän kuin leluista sillä vaatteet tuntuvat mystisesti kutistuvan vähän väliä... Lisäksi Veeti sai työkaluja ja muovisen työkalupenkin, jotka ovat olleet myös kovassa käytössä. Kaikki lahjat olivat siis varsin mieluisia ja huomasi, että vieraat tiesivät selkeästi mikä on synttärisankarin mieleen.

Seuraavaksi pitäisikin jo suunnitella Eemilin synttäreitä, jotka ovat helmikuun alussa. Saan varmaan taas miljoonittain harmaita hiuksia, mutta se on sitten sen ajan murhe..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)