tiistai 29. lokakuuta 2013

Lapsenvahtipohdintaa.

Nyt kun töiden hakeminen on jo suhteellisen ajankohtaista ja odotan tietoa sainki töitä Staffpointilta jossa kävin perjantaina työhaastattelussa, on tullut ajankohtaiseksi etsiä myös lapsenvahtia pojille. Itsehän etsin ilta- ja viikonlopputöitä ja senpä vuoksi en poikia laitakaan tarhaan tai vastaavaan hoitoon, koska pääsääntöisesti J pystyy pojat hoitamaan minun ollessani töissä, mutta esimerkiksi mahdollisille koulutuspäiville tarvitsemme lapsenvahdin ja tahdon olla ajoissa sen etsimisen kanssa ettei tule kiire ja pakko palkata vain jotakuta.

Laitoinkin jo toissapäivänä muutamalle Facebookin lastenvahti sivustolle ilmoituksen ja yhdelle itse ilmoituksen laittaneelle laitoin sähköpostia. Eilen laitoin sitten Mollin sivuille ilmoituksen ja nyt vain odotellaan josko joku sopivan kuuloinen laittaisi viestiä ja kyselisi paikkaa.

Eilen meillä kävikin jo yksi tyttö "työhaastattelussa" ja tuo työhaastattelu on heittomerkeissä koska kyseessä oli siskoni kaveri, jonka olen nähnyt jo muutaman kerran aikaisemmin. Halusin vain kysellä hieman lisää kokemuksesta ja nähdä miten pojat tulevat kyseisen tytön kanssa toimeen. Pojat tulivatkin tytön kanssa erittäin hyvin toimeen ja häntä tulenkin käyttämään lapsenvahtina aina silloin tällöin jos ja kun tarvetta tulee. Ainoa vain, että koska kyseinen tyttö opiskelee täysipäisesti, ei hän sovellu muunmuassa koulutuspäivikseni lapsenvahdiksi. Näille päiville pitääkin siis keksiä joku toinen ratkaisu, eli tuntematon lapsenvahti.

Työhakemuksia on tullut yhteensä kolme kappaletta tähän mennessä, yksi Facebookin kautta ja kaksi sähköpostitse Mollista ilmoitukseni löytäneiltä. Huono vain, että nämä kaksi jotka olivat laittaneet sähköpostiini työhakemuksen, eivät voi olla vaihtoehtoja koska kumpikin puhuu ainoastaan vietnamia ja englantia ja meidän pojathan eivät osaa kumpaakaan kieltä. Lisäksi koska Veeti ei puhu vielä sanaakaan, en tahdo sekoittaa lasta vierailla kielillä. Toinen näistä hakijoista kuulosti hakemuksensa perusteella muuten aivan täydellinen hakija, mutta harmi että tuo kieli ei ole yhteinen poikien kanssa...

Nyt pitää vain toivoa että löydämme edes yhden potenttiaalisen hakijan jonka saisimme kutsuttua työhaastatteluun saakka, sillä olen hyvin skeptinen sen suhteen että löytäisin hakijan joka miellyttäisi meitä ja vieläpä jaksaisi tätä hullujen huonetta, nuo pojat kun eivät tosiaankaan ole aina helpoimmasta päästä. Täytyy vain pitää mieli korkeana ja toivoa, että löytyy sopiva hoitaja. Onneksi työvoimatoimistosta soittanut ja lisätietoja kysellyt henkilö oli hyvin positiivisella mielellä ja kertoi että yleensä lastenhoito työpaikkoihin on hakijoita todella paljon ja paikat täyttyvät yleensä erittäin nopeasti. Täytyykin siis luottaa kyseisen henkilön sanaan ja toivoa hänen olleen oikeassa.

Ainiin ja asiaan kuulumattomasti, ei meillä ollutkaan tänään neuvolaa, sillä eilen soitettiin neuvolan ajanvarauksesta että neuvolalääkärimme lapsi on kipeänä ja aika siirtyi torstaille. Toivotaan että silloin neuvolalääkäri on paikalla ja ettei aikaa jouduta taas siirtämään. Nyt menen jatkamaan siivousta ja odottelemaan pesukoneen pysähtymistä että saan pyykit heitettyä kuivausrumpuun (olen jo niin rakastunut eilen saapuneeseen kuivausrumpuun, joka helpottaa pyykkirumpaa ihan mielettömästi!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)