tiistai 11. lokakuuta 2016

WheyHey proteiinijäätelöitä - se terveellisempi jäätelö


Saimme Oy Valkoiselta Ristiltä testiin WheyHey proteiinijäätelöitä joita odotinkin innolla testiin. Lupaukset terveellisemmästä jäätelöstä nimittäin kuulostivat todella hyvältä ja kun jäätelön sanottiin sopivan lapsillekin, en epäröinyt hetkeäkään ettenkö olisi tarttunut tilaisuuteen.

Kyseessähän on siis jäätelö jonka valmistuksessa ei ole käytetty yhtään sokeria vaan jäätelö on makeutettu xylitolilla. Näin ollen WheyHey onkin myös lapsille sopivampi vaihtoehto. Toki tämänkin herkun kanssa on muistettava kohtuus, sillä proteeniä jäätelössä on noin 20 grammaa joten on katsottava ettei lapset saa liikaa proteiinia tästä jäätelöstä. Tarkemmin proteiininä on käytetty heraproteiini-isolaattia joka on käsittääkseni fitness piireissä hyvin käytetty proteiini.


Hiilihydraatteja WheyHeyssä on 12,5 grammaa joten tuote sopii myös diabeetikoille. Tämä jäätelö nimittäin pitää verensokerit tasaisina eikä aiheuta niissä kohtuutonta piikkiä. Voisikin siis sanoa, että tämä jäätelö sopii jopa välipalaksi, tosin hieman maukkaammaksi sellaiseksi. Yksi purkki WheyHeyn jäätelöä vastaa noin yhden kananrintafileen syömistä ravintoarvoiltaan eli miksipä ei voisi välillä korvata yhtä välipalaa jäätelöllä.

Mitä meidän perheemme sitten piti tästä jäätelöstä?
Alkuun jäätelö oli todella kovaa kun sen otti pakastimesta, mutta jäätelö alkoi sulaa kohtuullisen vauhdikkaasti. Ihan heti pakastimesta oton jälkeen Niilo onnistui katkaisemaan lusikan kun yritti syödä jäätelöä, eli suosittelen pientä odotusta ennen kuin käyt herkun kimppuun.
Makuvaihtoehtoina WheyHeyssä on mansikka, suklaa, vanilja ja banoffee. Meidän neljä poikaa pitivät kaikista eri mauista ja suosikikseen he nimesivät suklaan.


Itse en jotenkin osannut tykätä tämän jäätelön koostumuksesta taikka mausta. Olen todennäköisesti totuttanut itseni liikaa sokerin makuun ja näin ollen en osannut nauttia sokerittomasta jäätelöstä. Vanilja oli kumminkin omasta mielestäni parhaan makuinen.

WheyHeyn jäätelöä on saatavilla suurimmassa osassa ruokakauppoja ja mitä olen itse huomannut niin hinta vaihtelee 3-4 euron välillä.

Postaus toteutettu yhteistyössä Oy Valkoinen Ristin ja Mammalandian kanssa.
WheyHeyn Facebook-sivut.
Mammalandian Facebook-sivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)