tiistai 4. lokakuuta 2016

Testissä Muumivaipat ja Arvonta!

Sain ihan huippu yhteistyö tarjouksen Mammalandian ja Delipapin kanssa johon en voinut olla tarttumatta. Vaippoja meillä nimittäin menee todella paljon ja aika monia vaippamerkkejä on jo tullut testattua, mutta Muumivaipat ovat jääneet testaamatta jostain syystä. Suurin ongelma vaipoissa joita olemme testanneet on tähän mennessä ollut että joko ne haisevat todella pahasti kemikaaleille tai sitten ne päästävät pissat läpi kun Leevi pyörii nukkuessaan niin paljon.


Paketin mukana saimme myös puhdistuspyyhkeitä, sekä kertakäyttöisiä suoja-alustoja. Puhdistuspyyhe paketti kulkee meillä mukana hyvin usein melkein kaikkialla sillä puhdistuspyyhkeiden avulla on helppo putsata muunmuassa naama ja kädet lapsilta liikenteessä ollessa. Käytämme itseasiassa puhdistuspyyhkeitä kohtuullisen usein kotioloissakin lasten naaman putsaamiseen koska se on nopea tapa saada naama putsattua ennen kuin lapset kirmaavat leikkeihinsä takaisin.

Muumivaipat ovat itseasiassa ainoan suomalaisen vaippavalmistajan valmistamia vaippoja, eli kyseessä on kotimainen tuote joka on kaiken lisäksi vieläpä biohajoavaa materiaalia. Vaikka kestovaipat ovatkin kaikkein parhaita valintoja luonnolle, niin esimerkiksi meidän taloudessamme on pyykkiä ihan tarpeeksi ilman kestovaippojakin ja näin ollen Muumivaipat ovat hyvä valinta esimerkiksi meille jotka käytämme kertakäyttövaippoja, mutta tahdomme osaltamme tehdä edes hieman parempia valintoja luontoa ajatellen. Vielä tämän lisäksi on hyvää se, ettei Muumivaipoissa ole käytetty hajusteita taikka klooria joten nämä vaipat ovat parempi vaihtoehto myös lapsen herkälle iholle.


Testissä vaipat ovat osoittautuneet erittäin hyviksi. Vaippa ei vuoda yön aikana, ne ovat pehmeitä ja vaipat eivät haise kemikaaleille. Teippivaipat tuntuvat jokseenkin isommilta kuin muiden merkkien saman kokoiset vaipat, mutta ainakin uskoisin vaippojen siis mahtuvan juuri sen kokoisille lapsille mitä on ilmoitettu. Osasta vaipoista ollaan nimittäin jouduttu ostamaan kokoa isompia sillä vaikkei Leevi ole mitenkään erityisen tanakka niin vaippojen teipit eivät jostain syystä ole meinanneet pysyä kiinni kun vaippa on tuntunut niinsanotusti liian pieneltä.
Housuvaipat taasen ovat sopivan napakoita, mutta eivät purista ja tämä on ehdottomasti plussaa sillä oman kokemukseni mukaan housuvaipat ovat melkein aina jääneet joko liian löysiksi tai ovat olleet liian tiukkoja. Kumminkaan housuvaipat eivät ole ainakaan vielä tuntuneet kaikkein helpoimmalta vaihtoehdolta pukea yliväsyneelle ja kiukkuiselle 1-vuotiaalle joten uskoisin meidän pysyvän vielä ainakin toistaiseksi teippivaipoissa.

Nyt kun Muumivaipat on todettu toimiviksi meidän taloudessamme niin tulemme melko varmasti niitä ostamaan tulevaisuudessakin. Vielä kun olisi aiemmin tajunnut kokeilla Muumivaippojen sopivuutta niin olisi säästynyt aika monen merkin testaamiselta turhaan...


Haluatko sinä kokeilla Muumivaippoja? Sain nimittäin luvan arpoa vaippoja täällä blogissani, joten nyt sinulla on mahdollisuus päästä näitä kokeilemaan tai täydentämään vaippavarastoja jos merkki on entuudestaan tuttu.

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän julkaisuun ja jättämällä mukaan myös sähköpostiosoitteesi jotta saan voittajaan yhteyden. Lisäarvan saat jos olet rekisteröitynyt blogini lukijaksi, infoathan kommentissasi jos olet lukija.
Osallistumisaikaa on 8.10.2016 saakka ja arvonnan loputtua otan voittajaan mahdollisimman pian yhteyttä.

Postaus toteutettu yhteistyössä Mammalandian ja Delipapin kanssa.
Mammalandian Facebook-sivut.
Muumivaippojen Facebook-sivut.

19 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa 😊 jennika.haapaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Näitä mekin voitais kyllä testata ilomielin!:) eli mukana!
  anniina_11@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Me ollaan muumivaippojen vakio käyttäjiä! Mukaan arvontaan silti; koivukummun@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa :) whoa_89@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana :) kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana, jjenitaa@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 7. Ihan parhaita vaippoja!

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mukana!

  ullis_kanninen@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana. erika.tikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti mukana ei olla vielä muumeja kokeiltu!
  jezzhykela@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana!
  muikkukuningas@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa, nealehto@live.fi :)

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa
  Tinttu268@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa :)
  julialindqvist7@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa!
  sannamiia89@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukana arvonnassa :) Olen lukija :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Mukana kahdella arvalla :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Mukana daria.Suojala(a)GMail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana
  Sallak.rantanen@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)