keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Aamupalat, välipalat ja iltapalat perheessämme

Perheessämme on lähes tulkoon joka päivä sama ongelma, mitä söisimme iltapalaksi. Aina kun ei jaksaisi samaa syödä ja pojatkin tahtovat välillä jotain hieman erilaisempaa niin on pakko miettiä välillä tarkkaakin että mitä sitä tänään söisi.

Aamu- ja välipalat on onneksi arkisin ulkoistettu päiväkodin hommiksi ja näin ollen näiden suhteen miettimisongelmia on vain viikonloppuisin. Viikonloppuisin Eemil tekee melkein aina aamupalan koko porukalle ja tämä helpottaa omaa hommaani ihan suunnattomasti. Yleensä Eemil tekeekin koko porukalle esimerkiksi voileipiä tai nappaa jääkaapista jugurttia kaikille. Puuroa syömme harvemmin sillä pojat eivät useinkaan tahdo puuroa kotona kun sitä on kumminkin tarhassa melkein joka aamu tarjolla.

Iltapaloista yksi poikien ehdoton lemppari on uunilihikset, eli uunissa lämmitettyjä lihapiirakoita joiden välissä on nakkeja sekä juustoa. Näitäkään ei kumminkaan kauhean usein viitisi mutustaa joten välillä on keksittävä muutakin...


Saimme Mammalandian ja Roberts Berrien kanssa yhteistyössä kokeiltavaksi uusia Moomin Berries mustikkajuomia. Olinkin jo aiemmin nähnyt näitä lapsimessuilla, mutta silloin Niilo oli jo niin väsynyt messuiluun etten pahemmin kerennyt tuotteeseen tutustua. Lisäksi tuotteen nimi oli tuolloin vielä Moomin Smoothie ja smoothiehan tämä tuote ei ole, joten nimi muutettiin berriesiksi. Nämä meidän testiin saamamme purkit ovat vielä vanhalla nimellä, mutta jatkossa purkit kulkevat tosiaan uudella nimellään.

Muumi Berrieitä on kahta eri makua, vadelma ja mustikka. Molemmissa on kumminkin päivän marjat yhdessä purkissa ja ainakin meillä mustikka berrie hävisi poikien vatsoihin nopeammin kuin tajusinkaan.


Plussaa näissä kätevissä marjajuomissa on se, että nämä säilyvät huoneenlämmössä (vaikkakin ovat paremman makuisia kylmänä) joten Berrie on todella helppo napata evääksi ilman pelkoa siitä että se pilaantuisi liian lämpimässä. Lisäksi repäisykannen alta paljastuu pienempi juomareikä joten riski siihen, että mustikat ovat pitkin rinnuksia on pienempi.

Harmikseni juodun kumminkin toteamaan, että ainakaan itse en ole näihin vielä kauppojen hyllyillä törmännyt ja jos itse tahdot näitä kokeiluun niin tuotteet on tilattava Roberts Berriesin sivuilta. Tarjolla on kumminkin myös muita makuvaihtoehtoja ilman Muumia, joiden uskoisin myös olevan lasten makuun vaikkeivat ne olekaan nimenomaan lapsille mainostettuja.

Nämä ovat kumminkin hyvä vaihtoehto esimerkiksi välipalalle leivän kanssa ja Berriesit sopivat loistavasti myös puuron joukkoon tuomaan lisämakua.

Roberts Berrie on muuten nyt viikonloppuna I Love Me messuillakin, eli jos tuotteet kiinnostavat niin suosittelen suuntaamaan heidän osastolleen.


Postaus toteutettu yhteistyössä Mammalandian ja Roberts Berrien kanssa.
Mammalandian Facebook-sivut.
Roberts Berrien Facebook-sivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)