tiistai 3. syyskuuta 2013

Viron reissu, synttärit ja vähän muuta.

Ei Niilolla sitten ollutkaan viime viikon torstaina neuvolaa kun poika oli sen verran räkäinen etten uskaltanut käydä rokotusta hakemassa ja nyt neuvola on sitten ylihuomenna ja todella toivon ettei tule mitään esteitä matkalle vaan poika saa rokotuksensa vihdoin. Viime viikolla oli kumminkin muutenkin kaikennäköistä ja toisaalta ei haittaa ettei neuvolaan menty torstaina, sillä tosiaan ohjelmaa riitti muutenkin vaikka muille jakaa.

Keskiviikkona olin siis tosiaan Virossa J:n siskon kanssa ja oli kyllä kiva matka. Oli ihanaa päästä välillä viettämään omaa aikaa ja vieläpä niin ettei kukaan edes voinut soitella kun puhelin oli koko matkan kiinni. Ainoa mikä hieman teki matkasta tyhmän, oli oma mokani, eli unohdin rintapumpun kotiin ja oli suoraan sanottuna helvetillistä pumppailla tissejä käsin tyhjiksi milloin missäkin vessassa limupulloon. Jos enää ikinä lähden imetyksen aikana mihinkään, niin tarkastan kyllä moneen otteeseen että rintapumppu on mukana. Muuten matka oli tosiaan mielettömän kiva ja matkaseura oli hyvä valinta joten aika meni vähän liiankin nopeasti. Matkan aikana juotu yksi siiderikin maistui äärimmäisen hyvälle aurinkoisella terassilla ja ei ainakaan huonontanut matkaa.
Ostoksia tuli ostettua hieman liikaakin, vaikkakin suurin osa ostoksista oli alkoholia sekä synttäreilleni, että muutamalle kaverilleni. Alkoholin lisäksi tuli ostettua Rimistä (paikallinen ruokakauppa) keksiä, karkkia ja vaikka kaikkea ns. turhaa joka oli Virossa todella paljon halvempaa. Myös nuorempi pikkuveljeni sai synttärilahjansa tuolta. Tietty ostin myös pojille tuliaisia, vaikka Niilo jäikin tällä kertaa ilman koska en nuorimmaiselle löytänyt mitään ostamisen arvoista... Isommat pojat saivat kumminkin molemat omat Pezit, sekä pehmolelut, vaikka olisi varmaan pitänyt ostaa samanlaiset, nyt pojat nimittäin koko ajan tappelevat siitä mitkä ovat kummankin tuliaiset... Toisaalta taas taisi tuliaiset olla juuri sopivat sillä Eemil on nyt joka yö halunnut oman pehmolelunsa viereensä yöksi ja omasta mielestäni on mielettömän ihanaa nähdä kuinka joku pieni ja suoraan sanottuna halpa tuliainen voi olla noinkin tärkeä pienelle lapselle.

Omia synttäreitänikin tuli tosiaan vietettyä ja ihan kivaa oli, vaikka osa kutsutuista ei päässytkään paikalle. Omat hiuksenikin kokivat muodonmuutoksen kun ne leikattiin ja värjättiin ja ihan kiva olikin saada hiuksiin vähän eloa kun niille ei oltu tehty mitään ainakaan 1,5 vuoteen... Saapa nähdä milloin seuraavan kerran teen jotain hiuksilleni kun olen vähän huono laittamaan rahaa itseeni kun aina rupeaa miettimään mitä milläkin summalla saisi lapsille. Jospa kumminkin nyt alkaisin petraamaan ja pitämään enemmän huolta itsestänikin jotta oma mieli pysyisi parempana.

Mitään kummempaa ei Viron reissun ja synttäreiden lisäksi ole tapahtunut, joten turhaa sitä enempää jaarittelemaan. Pakko jatkaa siivoamista kun serkkuni haki kaikki pojat mukaansa Porvoossa käymään jotta saan siivottua kunnolla kun ei ole pojat sabotoimassa siisteyttä samaa vauhtia kun itse siivoan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)