torstai 25. heinäkuuta 2013

Huoh.

Blogi jäänyt hieman vähemmälle väsymyksen vuoksi sillä armas minibeibimme ei oikein viihdy sitterissä, eikä lattialla, eikä aina oikein sylissäkään. Iltaisin on kaikkein hankalista kun pikkuinen ei viihdy oikein tissilläkään ja kaikki tuntuu olevan huonosti ja koko ajan raivotaan ja röyhtäisyäkään ei tule vaikka kuinka yrittäisi röyhtäyttää ja silti Tyyppi raivoaa ilmeisesti ilmaa vatsassaan ja huutaa naama punaisena. Viimeksi eilen pikkuinen huusi vajaa viisi tuntia putkeen naama punaisena ilman että mikään oli hyvin. Tissillä ei suostuttu syömään, sylissä ei ollut muutenkaan hyvä, röyhtäisemään ei suostuttu ja auta armias jos yritin laittaa Tyyppiä sitteriin edes vessassa käynnin ajaksi, siitä se huuto vasta kovenikin. Onneksi J palaa töihin vasta ensi viikon torstaina ja siihen saakka on apunani kunnes J:n on pakko alkaa menemään aikaisin nukkumaan jotta jaksaa aikaiset herätykset...

Hieman kyllä jännittää jäädä yksin kotiin kolmen pojan kanssa J:n töihin paluun vuoksi, mutta kaipa siitä selviää hengissä. Saapa vain nähdä miten käy imetyksen sillä Veeti keksii aina pahuuksia juuri silloin kun Tyyppi on tissillä, joten saapi nähdä miten käy imetyksen sen jälkeen. En meinaan todellakaan meinaa polttaa itseäni loppuun tissillä raivoavan pikkumiehen, tuhojaan tekevän varhaisuhmaisen ja kaikesta raivoavan uhmaikäisen kanssa, vaan meinaan suoraan sanottuna mennä siitä mistä aita on matalin jos se yhtään helpottaa päivän toimia.

Onneksi sentään parvekkeellamme asuneet ampiaiset saivat häädön myrkyttäjän toimesta, joten nyt Tyyppiä voi jo nukuttaa parvekkeelle joka toivottavasti helpottaa päiväunille saamista ja näin ollen aikaa jää enemmän isommille pojille... Ei tarvitse sitten J:n antaa pelkästään pojille huomiota koko ajan ja näin ollen isommat pojat eivät vissiin sitten kiukkua niin paljoa huomiotta jäämisestä.

Kiukkuamista lukuunottamatta on mennyt ihan hyvin ja odotan innolla että pieninkin kasvaisi ja alkaisi leikkimään isompien kanssa. Nyt kumminkin vauva nukahti parvekkeelle edes pieneksi hetkeksi ja taidan nauttia hiljaisuudesta ja ehkäpä keittää jopa kupin kahvia... Jatketaan juttua myöhemmin ja postaustoiveita saa toki ehdottaa :)

2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut samoja ongelmia. (Lisää juttua: http://tuttirallia.blogspot.fi/2013/07/uniongelmia-ja-arkea.html )

    Ilta on meilläkin se hankalin. Iltasyöttö kestää vähintään kolme tuntia ennenkuin pikkuinen nukahtaa pidemmille unilleen.

    Meillä oli myös ongelmia tuon tissille rauhoittumisen kanssa. Ihan sattumalta löysin uuden "tissittelyasennon", jossa tyttö pysyy rauhallisena. Makaan sohvalla selälläni ja otan pienen massuni päälle pitkälleen. Autan suun tissille ja siinä pikkuinen nojaa äitiä vasten ja syö rintaa. Meillä tuo asento on ollut useana iltana se ainut, joka on rauhoittanut. Ja olen huomannut, että rinta tyhjenee uossa asennossa varsin tehokkaasti. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, että muillakin on saman tyyppisiä ongelmia... Täytyykin kokeilla tuota imetysasentoa, kiitoksia vinkistä :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)