keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tyypin neuvola + kuntoilu vihdoin aloitettu.

Eilen oli siis Tyypin toinen neuvola ja ikää noin 3,5 viikkoa ja tuo neuvola oli vasta toinen sen vuoksi, koska unohdettiin viime viikon torstain neuvola joka olisi ollut niin sanotusti pari päivää myöhässä koska neuvolassa luotetaan että osaan toimia vauvan kanssa ja koska mitään hätää tai huolenaiheita ei ollut ensimäisessäkään neuvolassa. Nythän seuraava neuvola on vasta kuuden viikon päästä, jolloin on samalla oma jälkitarkastukseni ja Tyyppi pääsee lääkärintarkastukseen. Eilisessä neuvolassa oli kaikki ihan kunnossa, mitä nyt neuvolantäti epäili koliikkia koska kerroin että vauva huutaa melkein joka ilta noin 18-22.30 ja mikään muu ei ole hyvä kuin tissillä olo ja lopulta siinäkin vain raivotaan eikä huolita maitoa kun noin puoli minuuttia yhdellä imukerralla. Tuohon raivoamiseen pitää kuulemma kokeilla Cuplatonia josko se auttaisi ja näin ollen kyseessä ei olisi koliikki. (Ilmeisesti kumminkaan kyseessä ei ole koliikki, koska juuri kun sain asiasta mainittua neuvolassa, oli Tyyppi eilen illalla sitten järjestämättä tavanomaista huutokonserttiaan illalla.) Pituutta Tyypillä oli 56cm ja painoa 4700 jotain grammaa (neuvolakortti ei ole vieressä, joten en voi tarkastaa ja tarkkaa lukua en muista vaikka juuri sen aamulla tarkastin), eli poika kasvaa äärimmäisen hienosti.
Painoahan oli siis tullut keskimäärin 35 grammaa per päivä kun normaali painonnousu on päivässä noin 20-30 grammaa. Itse olin pudottanut painoa viimeisestä neuvolasta jo 12kg ja painoa on nyt siis noin 10kg vähemmän kuin ennen raskautta. Lisäksi oma hemoglobiinini oli noussut jo 135, eli sekin on lähtenyt hienosti nousemaan entisiin lukemiin. Vielä olisikin sitten 8kg pudotettavana tavoitepainooni, eli josko sen saisi ennen ensi kesää pudotettua niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. Nyt onkin siis virallisesti alkanut operaatio kuntoilu, tai toisin sanottuna operaatio kesäkuntoon 2014.

Kunnollisen kuntoiluinnostuksen sain eilen kun meille saapui Xbox Kinect ja siihen Zumba Fitness Rush. Oli nimittäin pakko tilata kyseinen laite ja peli kun olivat NetAnttilassa sen verran hyvässä tarjouksessa. Kinectin mukana tuli Angry Birds ja Kinect Adventures pelit. Eilen tuli jo jonkun verran zumbattua ja pakko myöntää että hikihän siinä tulee jo lyhyellä tunnilla. Pelasin siis kaksi lyhyttä tuntia eilen ja tänään on tullut pelattua keskipitkä tunti puoleenväliin ja kaksi kertaa pitkä tunti puoleenväliin. Tyyppi ei nimittäin ole ihan samaa mieltä kuntoiluinnostani ja joka kerta kun pääsen noin puoleenväliin tuntia, alkaa vauva huutaa nälkäänsä. Pidempää treenausrauhaa odottaessa siis ja ajatuksena olisi zumbata joka päivä ainakin jonkun verran ja sitten kunnon parantuessa alkaa lenkkeilemään, sekä treenaamaan ensi vuoden naisten kymppiä varten.

Tässä kuulumiset lyhyesti, nyt alkaa Veeti taas vaatimaan huomiota. Ja pitää varmaan kohta lainata konetta tuolle pikkuveljellekin jotta voi katsella ihan omaa asuntoa netistä. Voi siis olla, että jatkossa blogissa näkyy jonkun verran juttua myös kuntoilusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)