perjantai 8. maaliskuuta 2013

Valio Onni puurot

Saimme siis tosiaan Buzzadorilta testattavaksi Valio Onni lastenpuuroja, jotka sopivat 5kk ikäisestä alkaen. Tässä kampanjassa emme saaneet tavallista pakettia kotiin, vaan puurot haettiin itse S-ryhmän kaupasta sinne käyvällä lahjakortilla ja testattavaksi olisi voinut ottaa myös Valio Onni-sarjan vellejä, joita itse en viitsinyt ottaa koska pojat ovat jo sen verran isompia etteivät vellejä ole enää pitkiin aikoihin syöneet. Vaikka, ei pojat enää ihan niinsanotussa vauvapuuro iässäkään enää ole, mutta puuro kuin puuro, eli mukavana vaihtelunahan nämä makupuurot menevät normaalin kaurapuuron sijasta välillä.

Valio Onni lastenpuuroissa on erilaisia makuvaihtoehtoja yhteensä viisi kappaletta, joita kaikkia ostin testattavaksi, sillä varsinkin Eemil on erittäin huono syömään puuroa ja siksi en osannutkaan sanoa mikä puuromaku maistuisi pojalle paremmin. Veeti taasen on tottunut syömään puuroa joka ilta iltapalaksi muutamia poikkeusiltoja lukuunottamatta, jolloin on ollut jotain niinsanotusti erikoisempaa iltapalaksi. Makuvaihtoehdot puuroissa ovat tosiaan: viljaisa puolukka, neljän viljan, vadelma-kaura, vadelma-mustikka ja omena-kaura.

Ensimäisenä iltana annoin Veetille vadelma-mustikkapuuroa ja Eemilille viljaisa puolukka puuroa. Eemil siis sai itse valita puurot molemmille pojille, koska elättelin toivoa että se saisi pojan syömään puuronsa paremmin. Lämmityksen jälkeen puuro vaikutti inhottavan "löysältä", eli koostumus löyseni silmin nähden huoneenlämpöisen puuron koostumuksesta, mutta hyvin puuro tuntui silti Veetille uppoavan. Ainoa vain, että tuo vadelma-mustikka puuro sotkee turhan pahasti itse syömään opettelevan lapsen käsissä (ja varsinkin kun kyseinen lapsi ei huoli mitään syöttämällä) ja lopputulos oli siis enemmän kuin sotkuisa. Onneksi olin kumminkin ennakoinut ja laittanut Veetin syömään ainoastaan vaippa päällään, sillä muuten olisi kaikki vaatteetkin olleet tuossa puurossa, joka tuskin lähtisi pesussa järin helposti. Eemil sen sijaan söi tasan yhden lusikallisen ja ilmoitti syöneensä liikaa puuroa, eli tuo viljaisa puolukka ei ollut Eemilin makuun.
Niin ja pitää muuten mainita sekin, että ainakin Veetille tuo yksi puuro on liian vähän iltapalaksi, joten jos alkaisin näitä puuroja syöttämään ihan joka ilta, tulisi iltapalat turhan hintaviksi koska jo pelkkä Veeti söisi puuroja kaksi kappaletta kerralla. Tavallinen kaurapuuro hillolla tai mehukeitolla tulee siis huomattavasti halvemmaksi.

Veeti maistelee omena-kaura puuroa.
Eilen illalla oli toisen Valio Onni puuro illan aika ja Eemil olikin koko päivän kysellyt, milloin saa "vihreää puuroa", eli siis omena-kaura puuroa, joka on pakattu vihreään tetraan. Ei siis tullut yllätyksenä kun Eemil valitsi omaksi iltapalapuurokseen omena-kaura puuron ja Veetille Eemil valitsi neljän viljan puuron. Tällä kertaa annoinkin pojille puurot huoneenlämpöisinä ja molemat pojat tuntuivat syövän puuronsa huomattavasti paremmin kuin edellisenä iltana, liekö sitten johtunut paremmasta makuvaihtoehdosta vai niinsanotusti kiinteämmästä puurosta...?
Veeti söi jälleen tällä kertaa vain yhden tetran ja Eemilkään ei tahtonut toista annosta puuroa. Veetille annoin kumminkin puuron lisäksi vielä maitoa ja ruisleipää, koska tuo yksi puurotetra tuskin olisi pitänyt nälkää poissa koko yötä.

Eemil syö reippaana omena-kaura puuroa.
Tiivistettynä voisin sanoa, että vaikka Veetille nuo puurot maistuvat erittäin hyvin ja vaikka Eemilkin suostuu tuota omena-kaura puuroa syömään huomattavasti paremmin, tuskin tulemme ostamaan kyseisiä puuroja pojille jatkossa koska normaali kaurapuuro tulee tosiaan huomattavasti halvemmaksi.
Toisaalta, esimerkiksi kyläilyreissuihin tai pidemmille reissuille voisin kuvitella näitä puuroja ostavani jottei tarvitsisi kokonaista kaurapuuropakettia raahata mukana.
Kesäkuussa syntyväksi arvioidulle kolmannelle pojalle voisin kyllä kuvitella näitä puuroja kunhan puurojen aika tulee. Tyypin puuroaikaan on kumminkin vielä useampi kuukausi aikaa, joten aika näyttää syödäänkö meillä tosiaan Valio Onni puuroja silloin vai kenties jotakin toista merkkiä.

Buzzador on firma, jonka keskeisenä toimintaideana on saattaa yritykset ja kuluttajat lähemmäksi toisiaan, jotta kuluttajien tarpeet pystytäänhuomioimaan entistäkin paremmin ja yritykset pääsevät kehittämään tuotteitaan vieläkin halutummiksi. Buzzadorilla keskeisessä asemassa olemme me jäsenet, eli buzzadorit. Buzzadorit osallistuvat haluamiinsa kampanjoihin, joissa he sitoutuvat kokeilemaan kampanjan tuotetta itse ja sen jälkeen buzzaamaan sitä ystävilleen. Mikä olisikaan aidompi tapa saada ystävät kokeilemaan uutta tuotetta, kuin vilpitön suostuttelu? Mikäli kiinnostuit, voit liittyä buzzadoriksi tästä. Liittyminen ei maksa mitään, eikä vielä itsessään sido sinua mihinkään, koska buzzadorina pääset itse vaikuttamaan, mihin kampanjaan haluat osallistua. Usein kysyttyjä kysymyksiä Buzzauksesta löydät täältä. Ja jos joku kiinnostui Buzzauksesta, niin voi laittaa vaikka kommenttiboksiin sähköpostisoitteensa, niin voin laittaa kutsun sähköpostiisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)