perjantai 15. maaliskuuta 2013

Möller Omega-3 Pikkukalat

Nyt kun Buzzadorilta saamani Möller Omega-3 Pikkukalat tabletit ovat loppuneet, koen parhaimmaksi kirjoittaa niistä mielipiteeni ennen kuin unohdan tai muuta vastaavaa. Olen siis jo aikaisemmin maininnut kyseiset tabletit blogissani silloin kun sain paketin kotiin ja aikaisemmassa postauksessa on siis lueteltuna muutamia oleellisia asioita tableteista.

Meillä nuo saadut kaksi pakettia ei siis kestäneet kovinkaan kauaa, sillä yhdessä paketissa oli niin sanotusti vain 45 kappaletta tabletteja ja koska meillä asustaa kaksi lasta, jotka molemat söivät kaksi tablettia päivässä + minä ja J jotka otimme silloin tällöin yhden tabletin, niin eipä nuo pakkaukset tosiaan kovin kauaa kestäneet.

Molemat pojat kumminkin söivät pikkukalansa erittäin mielellään ja Eemil onkin tullut joka ikinen aamu heti herätessään vaatimaan "kalalääkettä", eli ainakin löytyi tärkeät ravintolisät sellaisessa muodossa jossa niitä syö lapsetkin erittäin mielellään. Molemat pojat nimittäin suuttuivat joka ikinen kerta tajutessaan ettei pikkukaloja saa kuin kaksi kappaletta päivässä. Minä ja J:kin pidettiin pikkukalojen mausta, mutta koska nuo ovat kumminkin hintavampia kuin "normaali" omega-3 ja d-vitamiini, niin me aikuiset taidetaan pysyä niissä niin sanotusti edullisemmissa vaihtoehdoissa ja annetaan poikien syödä hyvän makuisia ja helposti alas meneviä "kalalääkkeitä".

Koska lähes tulkoon jokaisessa tuotteessa on aina jotakin negatiivista, niin oli näissäkin. Vaikkakin pikkukalojen niin sanottu negatiivinen asia ei ollut iso juttu, mutta kyllä se kieltämättä itseäni häiritse jollain tavalla. Eli pikkukalojen limaisuus / rasvaisuus, jonka vuoksi niitä oli välillä hiukan hankala saada foliosta irti ja muutama pikkukala hajosikin pyrstön kohdalta niitä ottaessa. Eihän tuo muuten haittaisi yhtään, mutta omalla tavallaan todella inhottavaa koskea niinkin rasvaiseen (joo saatan olla hiukan yliherkkä) ja hiukan kieltämättä ärsytti myös niiden hajonneiden osien kaivaminen foliosta irti, sillä en halunnut jättää palasia folioon hengailemaan turhan takia. Onneksi tuo koostumus ei näyttänyt poikia haittaavan millään tapaa, vaikkakin rasvaisuuden vuoksi pikkukalat lipesivät muutaman kerran poikien otteesta.

Yksi erittäin positiivinen asia kumminkin noissa pikkukaloissa oli. Ne nimittäin helpottivat Eemilin polvitaipeissa ja jaloissa ollutta ihottumaa / kuivaa ihoa todella hyvin, jopa niin hyvin että rasvaaminen ollaan voitu jättää lähes kokonaan pois. Muistaakseni olen nimittäin joskus aikaisemminkin täällä blogissani kertonut epäilystäni, että Eemilillä olisi atooppinen ihottuma, sillä iho on ollut todella kuivaa ja siihen ei ole auttanut edes rasvaamiset. Nyt kumminkin Möllerin pikkukalojen säännöllisen syömisen aloittamisen ihottuma on parantunut selkeästi ja vaikka se voikin olla vain sattumaa, niin itse haluan uskoa pikkukaloilla olleen edes jonkinlaisen vaikutuksen asiaan. Vaikka ihottumaa toki pojalla on edelleen, niin nyt Eemil ei ole enää koko ajan raapimassa polvitaipeitaan verille ja rasvaamisenkin on tosiaan voinut jättää vähemmälle, eli enää ei tarvitse koko ajan häiritä Eemiliä komentamalla seisomaan kunnes rasva on imeytynyt tai ylipäänsä varomaan sohvaa ja muita huonekaluja.

Yhteenvetona voisin todeta, että kyllä meillä tullaan jatkossakin syömään Möller Omega-3 Pikkukaloja ja voin olla enemmän kuin tyytyväinen niihin, vaikka yksi pieni negatiivinen asia pikkukaloista löytyikin. Voisin näitä kumminkin suositella lähes kaikille, joiden lapset eivät oikein d-vitamiinitipoista välitä tai joilla on muuten hankalaa syödä tarvittavia ravintolisiä...

Buzzador on firma, jonka keskeisenä toimintaideana on saattaa yritykset ja kuluttajat lähemmäksi toisiaan, jotta kuluttajien tarpeet pystytäänhuomioimaan entistäkin paremmin ja yritykset pääsevät kehittämään tuotteitaan vieläkin halutummiksi. Buzzadorilla keskeisessä asemassa olemme me jäsenet, eli buzzadorit. Buzzadorit osallistuvat haluamiinsa kampanjoihin, joissa he sitoutuvat kokeilemaan kampanjan tuotetta itse ja sen jälkeen buzzaamaan sitä ystävilleen. Mikä olisikaan aidompi tapa saada ystävät kokeilemaan uutta tuotetta, kuin vilpitön suostuttelu? Mikäli kiinnostuit, voit liittyä buzzadoriksi tästä. Liittyminen ei maksa mitään, eikä vielä itsessään sido sinua mihinkään, koska buzzadorina pääset itse vaikuttamaan, mihin kampanjaan haluat osallistua. Usein kysyttyjä kysymyksiä Buzzauksesta löydät täältä. Ja jos joku kiinnostui Buzzauksesta, niin voi laittaa vaikka kommenttiboksiin sähköpostisoitteensa, niin voin laittaa kutsun sähköpostiisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)