torstai 31. tammikuuta 2013

Sekalaisia kuulumisia.

Pojat uutenavuotena.
Ihan ensimäiseksi voisin varoittaa, että tästä postauksesta tulee hyvin todennäköisesti todella sekava, koska asiaa on paljon (tai ainakin siltä tuntuu tässä vaiheessa), mutta yritän pitää postauksen mahdollisimman selkeänä.
Lauantaina meillä olisi Eemilin 3-vuotisjuhlat tiedossa ja jännittää jo valmiiksi, että millä ihmeellä saan kaikki tarjottavat tehtyä ja asunnon siivottua kun pojat sotkevat samaa vauhtia kun itse siivoan. Onneksi tänään tulee kumminkin kaverini kaitsemaan poikia siksi aikaa, että päästään J:n kanssa kaupoille ilman lapsia ja huomenna tulee samainen kaveri auttamaan tarjottavien teon kanssa + siivouksessa. Onni on ihanat kaverit jotka auttavat tarvittaessa!
Tarjottavaksi olen siis suunnitellut seuraavanlaisen "menun":
Suklaa kuivakakku
Sirtuuna kuivakakku
Hedelmäsalaatti
Kinkku-pasta salaatti
Kana kolmioleipiä (pieniä)
Keksiä, mehua, limua, kahvia ja teetä.

Joo, jonkun mielestä voi olla ehkä hiukan tylsät tarjottavat, mutta koska olen suoraan sanottuna laiska ja vihaan leipomista (paitsi satunnaisesti kun innostun jostain uudesta reseptistä), niin ajattelin mennä sieltä mistä aita on matalin. Lisäksi jos itse leipoisin täytekakun, niin sitä ei todennäköisesti söisi kukaan. Se nähtiin jo kun joskus muutamia vuosia sitten leivoin itselleni täytekakun synttärikahveilleni ja kakku näytti siltä, ettei kyseistä kakkua kehdannut kellekään tarjota. Siihen jäi siis omat haaveeni kakkujen teosta. Kun joskus tulee aika, että pojat itse tahtovat täytekakun synttäreilleen, palkkaan jonkun tutun vaikka leipomaan...
Ja tosiaan Eemilin synttäreille ei edes tule järin paljon väkeä, ainoastaan isovanhemmat, minun ja J:n sisarukset, Eemilin kummeista kaksi (kolme kummeista ovat estyineitä tulemaan) ja vieraiden seurustelukumppanit. Eli ei siis mitkään isot juhlat tiedossa. Ainiin, tietty Eemilille tulee kaksi kaveriakin vanhempineen, yksi kaveri ei valitettavasti pääse tulemaan, mutta eiköhän pikkumiehellä riitä leikkiseuraa kahdessakin kaverissa.
Riepu Eemilin kuvaamana.
Toisena asiana voisin kertoa jo nyt lyhyesti, että pääsin Buzzadorin kampanjaan testaamaan Belvita aamupalakeksejä. Nyt vain siis odotellaan keksejä saapuvaksi postitse ja kun olen päässyt keksejä testaamaan, niin on vuorossa raportointi tänne blogiinkin. Jos joku tahtoo liittyä Buzzadoriksi ja saada ilmaiseksi tuotteita testattavaksi, niin hihkaiskaa kommenttiboksissa mailiosoitteenne, niin voin lähettää liittymiskutsun. Nyt Buzzador etsii varsinkin testaajia, jotka kirjoittavat säännöllisesti blogia, eli varsinkin sellaiset liittymään.
Veeti
Ja vaikka kaikilla meneekin kohta hermot raskaussepustuksiini, niin pakko purkaa tänne sitä, kuinka paljon ärsyttää etten VIELÄKÄÄN tunne liikkeitä! Viikkoja siis kasassa 21+5 ja yhtään sata prosenttisen varmaa liikettä en ole tuntenut. Muutama joku pieni liikkeentapainen on tuntunut, mutta ei mitään varmaa. Tiedän, että edessä oleva istukka heikentää liikkeitä ja niiden tuntemiseen voi mennä aikaa, mutta ärsyttää kun ei noita oireita muutenkaan tunnu olevan ja ei ole jotenkin todellinen olo olla raskaana ilman minkäänlaisia tuntemuksia.
Okei, raskausoireina on nyt ilmestynyt pakottava tarve öisin herätä pissalle. Ja paine keuhkojen kohdalla ja vihlaisut kylkiluissa ja jatkuva pissahätä ympäri vuorokauden. Kaikki oireet siis mitä en todellakaan ole kaivannut. Ei saisi valittaa, mutta kun ne liikkeet olisi tosiaan kiva jo tuntea. Onneksi maanantaina on taas neuvola, niin pääsen kuulemaan sydänäänet ja toteamaan, että vatsassa on tosiaan kaikki hyvin.
Ainiin, ja oireina on tullut myös närästys. Olisinpa tajunnut olla edellisten raskauksien aikana ottamatta Rennietä pieneenkin närästykseen, niin se ehkä auttaisikin tämän raskauden aikana, mutta kun en tajunnut niin tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Pakko varmaan kysyä neuvolassa, saako närästykseen ottaa muuta kuin Rennietä, joka ei tosiaan vaikuta omalla kohdallani enää yhtään mitenkään...

Nyt kumminkin jos menisin taas kärsimään närästyksestä ja odottelemaan J:n äitiä ja siskoa käymään. Pakko kai yrittää hiukan siistiä paikkojakin ennen vieraiden tuloa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)