tiistai 15. tammikuuta 2013

Oriflame arvonnan voittajat.

Nyt on vihdoin arvonta suoritettu ja koska osallistujia oli vain kaksi kappaletta ja voittoja olin luvannut viisi kappaletta, ei varsinaista arvontaa tarvinnut ollenkaan suorittaa, vaan molemat voittivat. Koska kummatkin osallistuivat sähköpostitse omilla nimillään ja mailiosoitteillaan, niin en voittajien nimiä julkaise ollenkaan täällä heidän identiteettinsä suojelemiseksi.

Nyt koska osallistujien määrä ei ollut lähellekään sitä mitä odotin, tai edes toivoin, niin voisinkin sen verran mainostaa, että jos joku tahtoo Oriflamen hemmotteluillan järjestää itselleen ja ystävilleen (Espoossa, Helsingissä tai Vantaalla), niin minuun saa ottaa yhteyttä (mhaavisto1@gmail.com).
Hemmotteluiltahan tarkoittaa sitä, että voit kutsua kotiisi (jossa hemmotteluhoidot järjestetään) ihan niin monta kaveriasi tai tuttuasi kun tahdot ja minä sitten tulisin tiiminvetäjäni kanssa hemmotteluillan pitämään. Illan emäntä saa valita itselleen yhden hemmotteluhoidon (joko meikki, käsihoito, ihonhoito tai jalkahoito), jonka teemme tiiminvetäjäni kanssa ja vieraat saavat ohjeistetusti tehdä hoitaja toisilleen.
Hemmotteluillan järjestäminen ei sido yhtään mihinkään, eli minkäänlaista tilauspakkoa tai vastaavaa ei ole, vaikka hemmotteluillan tahtoisitkin järjestää. Jos siis haluat kuulla lisää tai sopia mahdollisen hemmotteluillan pidosta, niin ota ihmeessä rohkeasti yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)