keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Veetin 1v neuvola

Hiukan vanhempi kuva räkänokasta.
Viime viikolla siis oli jo Veetin 1-vuotis neuvola ja kaikki oli täysin kunnossa siellä. Pituutta löytyi jo 80cm ja painoakin oli 11 390g. Hyvin on siis kasvanut minimies, vaikka painokäyrä olikin hiukan laskenut, mutta se selittyy sillä että edellinen neuvola oli 8kk neuvola ja sen jälkeen Veeti on lähtenyt kunnolla liikkumaan, eli painokin tottakai hiukan laskee.
Veeti sai neuvolassa samalla kolme rokotetta, jotka aiheuttivat huudon, mutta onneksi pikkumies rauhoittui kohtuullisen ripeästi kun neuvolantäti antoi lelun käteen. Pinsettiote saatiin testattua vain vasemmasta kädestä, sillä oikeassa kädessä oli lelu, josta Veeti ei millään tahtonut luopua, mutta pinsettiote oli kunnossa ja onnistui ihan iän mukaisesti.
Seuraava neuvola onkin vasta 1,5-vuotiaana, joten sitä odotellessa.

Huomenna on oma neuvolani ja viikkoja olisi tänään kasassa 18+4, eli huomenna on vain tavallinen neuvola, ei neuvolalääkäri niinkuin ensin muistin... Ja perjantaina on Eemilin 3-vuotis hammaslääkäri ja sitten onkin ensi kuussa Eemilin 3v neuvola ja Eemilin synttärit. Kauheasti on siis menoa, varsinkin kun loppukuusta olisi vielä 21. päivä toinen ultra ja 29. ja 30. omat hammaslääkärini. Saadaan siis käyttää kaupungin palveluita ihan urakalla...

No, tulen myöhemmin kirjoittelemaan kuulumisia tarkemmin, nyt menen alas tuijottamaan telkkaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)