tiistai 8. toukokuuta 2012

Muutto yms. kuulumisia.

En taas hetkeen ole jaksanut kirjoitella, joten kaipa se olisi aika kuulumisia kertoa.. Saatiin siis noin viikko sitten tarjous isommasta asunnosta ja näillä näkymin kuun lopussa olisi muutto. Näillä näkymin on tuossa lauseessa, koska pitää odotella että asunnon remontti valmistuu ennen muuttoa. Kys. asunto kun oli kirjaimellisesti järkyttävässä kunnossa kun käytiin sitä katsomassa... Ongelmina oli mm: saunan seinäpaneelit läpimädät, kylpyhuoneen kattopaneelit homeessa, portaissa oleva lattiamatto kosteiden laikkujen peitossa koko matkalta, portaiden yläpäässä olevien kaiteiden puuosat mädät, muutama kahva puuttui kaapeista, ovenkarmit sekä ikkunakarmit todella kuluneet (eli siis maali jostain syystä puuttui melkein joka kohdasta), sisäovista puuttui maalia joistakin kohtaa, yhden makuuhuoneen lattialla oli maaliläikkiä yms. Nuo kaikki kuulemma vaihdetaan / korjataan ennen muuttoa, kunhan taloyhtiön rahat riittävät kyseisiin toimenpiteisiin. Nyt vaan siis toivotaan että taloyhtiön rahat riittävät ja että remontti valmistuu ajoissa, torstaina mennään nimittäin irtisanomaan tämä asunto ja siitä tasan kuukausi eteenpäin, niin tämä asunto on irtisanottu lopullisesti...
Ihanaa kumminkin päästä isompaan asuntoon, jossa on huomattavasti fiksumpi pohjaratkaisu, sekä fiksumpi piha (nykyinen piha kun menee alamäkeen yli puoliksi ja uusi piha on täysin tasainen).

Nyt onkin siis edessä vain järjetön pakkausrumba ja kaiken turhan pois heittäminen. Hiukan vain karmii tuon ulkovaraston tyhjentäminen kun siellä on kaikki mennyt homeeseen, sekä siellä ilmeisesti asuu hiiri. Tänään nimittäin kun kävin kurkkaamassa varastoon, niin mm. yhtä fleeceä oli jyrsitty, joten hyvin todennäköisesti hiiri asustelee siellä. Saa kyllä J hoitaa varaston tyhjentämisen, itse en nimittäin mihinkään elämään halua sielä törmätä ja ei kyllä suoraan sanottuna niihin umpihomeisiin tavaroihin koskeminenkaan pahemmin kiinnosta.

Muita kuulumisia meiltä ei pahemmin uusia ole, Veeti kasvaa levotonta vauhtia ja nyt jo meinaa 74cm kokoiset vaatteet käydä pieniksi, joten pitäisi taas laittaa vaatelipastoon uusi koko ja karsia liian pienet vaatteet säilöön. Pitäisi myös noita leluja käydä läpi ja heittää kaikki vähänkin rikkinäiset roskiin, koska tuntuu että lelujakin kerääntyy joka suunnasta ja niitä on jo aivan liikaa...

Eipä tässä oikeastaan muuta ole tapahtunut, jos vaikka lähtisi jatkamaan pakkaamista, jotta joskus saataisiin tavarat pakattua ilman mitään järkyttävää kiirettä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)