keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Valio PROfeel testauksessa.

Eilen saapui siis vihdoin tuo odotettu Buzzadorin lahjakortti Valio PROfeel tuotteisiin. Lähdettiin J:n kanssa innoissamme Juvanhovin S-markettiin tuotteita hakemaan, kun ajateltiin niiden olevan loistava välipala minulle, J:lle, pikkuveljelleni ja Eemilin kummille, jotka olimme siirtämässä osaa muuttotavaroista uudelle kämpälle. Noiden Profeelien kun mainostetaan antavan puhtia päivään ja pitävän nälän pidempään loitolla.

No, pääsimme S-markettiin ja aloimme etsiä tuotteita, tarkoituksena oli ostaa erilaisia jogurtteja, rahkoja ja niitä proteiinijuomia. Valitettavasti ongelmaksi muodostui, että S-marketissa ei niitä proteiinijuomia ollut ollenkaan ja jogurttejakin oli ainoastaan maustamatonta, yhtä vadelman makuista pakettia lukuunottamatta. Rahkoja taasen oli ainoastaan yksi vaniljan makuinen ja kasa mansikan makuisia. Kaiken huipuksi nuo tuotteet olivat täysin erillään toisistaan, eli ei siis turhan helpoksi ainakaan oltu tehty noiden tuotteiden löytymistä.
No, otimme siis maustamatonta jogurttia kasan, tuon yhden vadelman makuisenpaketin, vaniljarahkan, sekä kasan mansikkarahkoja. J yrittää tänään vielä töissä käydä katsomassa josko noita juomia löytyisi Itä-Helsingistä jostakin...

Yberlaadukas kuva maustamattoman jogurtin pakkauksesta.
No, tarkoitus oli kuvata tähän blogitekstiin tuotteiden maistajat, mutta koska ilmeet noita syödessä olivat suoraan sanottuna niin julkaisukelvottomat (ja eivät ainakaan hyvää mainosta tuotteelle antaisi), niin taidan jättää noiden maistamiskuvien julkaisun sikseen. Kaiken huipuksi kamera alkoi tänään aamulla jotain vammaamaan kun otin kuvan tuosta jogurttipaketista ja syödystä rahkasta, joten salamaa en jostakin syystä saanut ollenkaan käytettyä.

Maustamattomasta jogurtista Eemilin kummi ja pikkuveljeni totesivat ensimäisen lusikan jälkeen: "Hyi s*****a!" Ja eipä oma kommenttinikaan ollut vadelmajogurtin jälkeen yhtään tuon nätimpi. Siis joo, normijogurtissa tuo vadelman maku tuskin olisi ollut pahakaan (ja mm. maustamaton normijogurtti uppoaa minulle sellaisenaan), mutta se tunne suussa, jonka nuo jogurtit aiheuttivat... Jogurtti maistui siltä kuin sekaan olisi heitetty jauhoja ja paljon. Lisäksi syömisen jälkeen jäi inhottava jauhon maku suuhun. Kukaan ei pystynyt kokonaista jogurttia syömään yksin. Pikkuveljeni ja Eemilin kummi söivät vadelmajogurttini loppuun "huuhdellaakseen järkyttävän maustamattoman jogurtin maun suustaan".

Yhtä laadukas kuva puoliksi syödystä mansikkarahka purkista.
Mansikkarahkan söin eilen illalla ja makuelämys oli suoraan sanottuna ihan yhtä kamala kuin jogurtissakin. Sillä erolle, että rahka maistui vielä jauhoisemmalta kuin jogurtti. Puolet vajaa puolet jäi syömättä, kun söin rahkaa puoliväkisin, sillä toivoin pelkän rahkan toimivan iltapalana ja nälän pysyvän poissa koko yön. No, puoli tuntia rahkan syönnistä iski ihan järjetön vatsakipu. En sitten tiedä johtuiko tuo elimistöni tottumattomuudesta proteiinituotteisiin, vai oliko tuo pelkkää sattumaa, mutta kivaa se ei kumminkaan ollut. Kukaan muu ei myöskään suostunut rahkaa maistamaan, joten nyt minua odottelee yksi vaniljarahka, sekä kasa mansikkarahkoja jääkaapissa, joista mietin että uskallanko syödä ne, vai iskeekö taas järjetön vatsakipu.
Hinta ei noissa tuotteissa ollut kumminkaan paha, eli jos joskus jostain syystä alan proteiinivalmisteita syömään, niin todennäköisesti käännyn Valio PROfeelin puoleen. (Jogurtti 1,70e / kahden kappaleen paketti & rahka 1,40e / kpl, hinnat siis Juvanhovin S-marketin mukaan)

No, juuri puhuin kaverini kanssa puhelimessa ja yritin häntä houkutella pakkausavuksi muuttoa varten + maistamaan noita jogurtteja ja rahkoja. Katsotaan josko kaverini uskaltautuu niitä kokeilemaan... Jos ei uskalla, niin sitten syötän noita pikkusiskolleni joka on lauantaina tulossa muuttoavuksi...
Mutta kerron lisää kokemuksia jos J löytää tänään niitä proteiinijuomia ja jos kaverini suostuu noita maistamaan. Viimeistään lauantaina yritän muistaa kertoa jos saan noita muuttoavulle syötettyä...

Buzzador on firma, jonka keskeisenä toimintaideana on saattaa yritykset ja kuluttajat lähemmäksi toisiaan, jotta kuluttajien tarpeet pystytäänhuomioimaan entistäkin paremmin ja yritykset pääsevät kehittämään tuotteitaan vieläkin halutummiksi. Buzzadorilla keskeisessä asemassa olemme me jäsenet, eli buzzadorit. Buzzadorit osallistuvat haluamiinsa kampanjoihin, joissa he sitoutuvat kokeilemaan kampanjan tuotetta itse ja sen jälkeen buzzaamaan sitä ystävilleen. Mikä olisikaan aidompi tapa saada ystävät kokeilemaan uutta tuotetta, kuin vilpitön suostuttelu? Mikäli kiinnostuit, voit liittyä buzzadoriksi tästä. Liittyminen ei maksa mitään, eikä vielä itsessään sido sinua mihinkään, koska buzzadorina pääset itse vaikuttamaan, mihin kampanjaan haluat osallistua. Usein kysyttyjä kysymyksiä Buzzauksesta löydät täältä. Ja jos joku kiinnostui Buzzauksesta, niin voi laittaa vaikka kommenttiboksiin sähköpostisoitteensa, niin voin laittaa kutsun sähköpostiisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)