lauantai 12. toukokuuta 2012

Muuttostressi

Muuttaminen on kamalaa. Jos joskus, ikinä puhun enää muuttamisesta tämän muuton kanssa, niin mua saa pitää hulluna luvan kanssa. Pitäisi varmaan alkaa pakkaamaan keskellä yötä kun pojat nukkuvat, sillä sitä mukaa kun tavaraa saan pakattua, niin Eemil repii tavarat ulos laatikoista. Uuden asunnon pitäisi olla muuttovalmis remontin jäljiltä 21. päivä, mutta hiukkasen uskallan epäillä että yhteensä kahden viikon aikana saataisiin mm. betoniportaat ja väliseinät uusittua täysin. Ne kun tosiaan menevät kuulemma myös kokonaan uusiksi... Kaiken huipuksi uudella asunnolla ei ole vielä yhtään remonttimiestä näkynyt, eikä kyllä ikkunoista kurkkimalla asunnossa näykkään minkäänlaista muutosta. No, onneksi on vielä vähän päälle viikko aikaa pakata tavarat ja heittää kaikki turha pois. Kaipa tästä muutosta vielä jotakin tulee...
Vielä pitäisi uuteen asuntoon ostaa olohuoneeseen uusi matto, minun ja J:n makuuhuoneeseen matto, olohuoneeseen kirjahylly jossa on tv-taso samassa, uusi pöytä printterille, uusi tietokonepöytä ja muutamia pieniä juttuja sisustukseen. No, pakko nuokin hankkia vähitellen ettei mene samantien liikaa uusiin huonekaluihin. Uusi sohva kun meille on tulossa uuteen asuntoon tulossa ja ehkä uusi tiskikonekkin. Niin ja pihallekin pitäisi ostaa jotain kivoja, helppohoitoisia kasveja. Olisiko jollain ehdotuksia?

Asiasta toiseen, kävin muuten eilen jälleen Tuusulan Rockclothingissa. Ja tein jälleen muutaman hyvän löydön. Eemilille ostin kaksi paitaa ja Veetille ostin 3 bodyä + harley davidson lippiksen. Yhteensä meni 22e, eli ei mielestäni edes paha hinta uudenveroisista ja Jenkeistä tuoduista lastenvaatteista. Jälleen saan siis olla tyytyväinen hankintoihini.

Loppuun vielä kaksi kuvaa Veetistä (päällään yksi eilen ostetuista bodeista):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)