tiistai 29. toukokuuta 2012

Muutosta selvitty.

Nyt on siis muutosta vihdoin selvitty ja uuteen kotiin kotiuduttu. Vaikka remontin venyminen ärsyttikin, niin nyt on kyllä mieli muuttanut, niin että nyt olen sitä mieltä, että remontin valmistumista kannatti ehdottomasti odottaa. Vuokranalennuskin saatiin selvitettyä isännöitsijän kanssa ja nyt on hyvä mieli myös siitä, että isännöitsijä oli reilu ja antoi muutaman päivän ylimääräistä alennusta, hyvityksenä pitkittyneestä muutosta.
Suunnilleen kaikki tavarat ovat jo paikoillaankin, muutama pikkukrääsä laatikko odottaa vielä purkamista ja lapsiporttiin pitää vielä hakea jatkopalat, kun ei se portti sellaisenaan ollutkaan sopivan kokoinen porrasväliin. Vaikka Eemil kulkeekin portaat todella ketterästi, niin parempihan tuo portti kai on laittaa ennen kuin Veeti alkaa portaita kipuamaan...
Yritän tällä viikolla saada aikaiseksi asunnon esittely postauksen. :)

Eilen oli muuten myös Veetin 5kk neuvola ja siellä oli kaikki hyvin. Neuvolantäti kirjoitti neuvolakorttiin seuraavanlaisesti: "Veeti kasvaa hyvin. Ruoka maistuu, 5 ateriaa / pv. Varaa topakasti jalkoihin, kääntyy. Jokeltelee vastavuoroisesti." Veetin mitat olivat: 9440g, 71cm ja päänympärys oli 45,6cm. Hyvin siis pikkumies kasvaa ja ei ainakaan ole huolta ruuan riittämättömyydestä. Ja ilmankos Veeti onkin alkanut tuntumaan hiukan ehkä isohkolta lapselta... Niin ja Veeti muuten oppi pari päivää sitten peruuttamaan, vaikkakin peruuttaminen on tällä hetkellä vain lyhyitä matkoja, mutta edistystä sekin on kehityksessä.

Nyt olisi lauantaina ohjelmassa pikkusiskon 9-luokan päättäjäiset aamusta ja päivällä serkun ylioppilasjuhlat. Ensi viikon lauantaina taas olisi kaverin pojan 1-vuotis juhlat piknikin muodossa ja odotan kovasti lastenkutsuille pääsemistä, sellaisilla kun en ole pahemmin ollut. Tai no, enemmän ehkä odotan, että Eemil saa leikkiseuraa toisista lapsista ja että Veeti pääsee hiukan näkemään muitakin lapsia kuin veljeään.

Nyt kumminkin painelen vihdoin nukkumaan, huomenna on taas aikainen herätys. Ja yritän hiukan petrata tämän kirjoittamisen kanssa. + jos kuviakin saisin otettua useammin tänne (tai jos niistä ylipäänsä tulisi niin onnistuneita, että niitä kehtaisi tänne lisätä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)