maanantai 9. huhtikuuta 2012

Paljon asiaa.

En siis ilmeisesti ikinä opi kirjoittamaan vain yhdestä asiasta yhteen postaukseen, kun aina tuntuu olevan liikaa asiaa kerrallaan. No, jos nyt saisin edes jotenkin fiksusti kerrottua kaiken asian tällä kertaa.

Veetin ruokailusta. Olemme siis jatkaneet kovasti velli / soselinjalla ja hyvinhän pikkuherran vatsa on kestänyt. Yön ensimäisen heräämisen ajankohtakin on hiukan myöhäistynyt, mutta loppuyö menee tissillä ihan yhtä usein kuin tähänkin saakka. Imetystä olen kovasti yrittänyt jatkaa osittaisena, eli kotona imetän ja liikenteessä Veeti saa sitten pullosta maitoa. Hassua vain kun tuntuu, että mitä vähemmän imetän, sitä enemmän maitoa tulee. Imetys olisi tarkoitus lopettaa kun Veeti on 6kk vanha, eli samaan aikaan kuin yösyötötkin. Nyt on kumminkin jostain kummunnut ajatus, että entäs jos en osaakkaan jostain syystä lopettaa imetystä, olen nimittäin ihan varma että kun yritän lopettaa imettämisen, niin saan rintatulehduksen tai muuta vastaavaa. Niille, jotka ihmettelevät miksi olen ajatellut jo valmiiksi, milloin lopetan imetyksen, niin syynä on yksinkertaisesti se, että tiedän etten saa ikinä yösyöttöjä loppumaan jos mahdollisuutena on vain ottaa Veeti viereen tissille ja jatkaa unia lapsi vieressä. Näin kävi Eemilinkin kanssa, vaikka tissin tilalla oli pullo. Oli vain paljon helpompi antaa pojalle pullo ja mennä itse jatkamaan uniansa.

Messuilu. Oltiin siis toissapäivänä American Car Showssa ja vaikken itse niinkään perusta autoista, niin ihan mielenkiintoiset messuthan nuo olivat. Ainakin Eemil nautti kun sai nähdä paljon autoja ja Veetikin veti sikeitä koko messujen ajan. Eemil sai joltain messutytöltä Duracell-pupu pehmolelun ja sekös sitten hiukan jännitti...
Eemil myös pelkäsi autohifi osastolla bassoja, jotka olivat yllättävän kovalla, eli sielä osastolla ei viihdytty kuin muutama minuutti, jottei poikien korvat kärsisi kauheasti. Oma ja Eemilin lempiauto oli ehdottomasti tämä:

Myös tämä oli aika sympaattinen:

Messuilta löytyi myös oma osastonsa vanhoille, sekä uusille polkuautoille, josta tämän haluaisin ehdottomasti pojille:

Seuraavaksi onkin sitten edessä Lapsimessut tämän kuun lopulla. Lapsimessuilla haluan erityisesti mennä käymään PetExpon puolella moikkaamassa Kodittomien Koirien ystävien jäseniä, sillä olen heillä toiminut heidän yhdistykselleen kotihoitajana ja tarkoitus olisi jatkaa kunhan pojat hiukan kasvavat ensin. Outletexpokin kiinnostaa jonkin verran, mutta katsoo nyt paljon kuukauden budjetista irtoaa ns. ylimääräisiin ostoksiin ja että raaskinko ylipäänsä ostaa yhtään mitään.

Asuntoasiaa. Nyt ollaan siis vihdoin saatu laitettua hakemukset isommasta asunnosta ja pitää vain toivoa, että pian tärppäisi. Eemilin huone kun on niin pieni, ettei sinne saa kahta lastensänkyä tai edes kahden lapsen vaatteita tungettua mitenkään. Veetikään ei voi loputtomiin majailla meidän huoneessa, joten isompi asunto olisi enemmän kuin tervetullut... No, mutta toivotaan että pian saadaan neljä huonetta + keittiö toivomaltamme alueelta. (Tässä samassa taloyhtiössä on haluamamme kokoinen asunto vapaana ja huomenna J aikookin soittaa siitä, mutta pahoin pelkään asunnon jo menneen, mutta ainahan saa toivoa parasta)

Loppuun muutama kuva pojista. Nyt kun kameran laturinpiuha on taas löytynyt, niin laitetaan muutama uusi kuva pojista.
Veeti onkin jo iso poika:


Eemiliä nauratti messuille lähtö:

Ja sitten pukeminen heitettiin ihan leikiksi:

No, mutta eipä tässä kai muuta tällä kertaa... Jatkan taas myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)