perjantai 13. huhtikuuta 2012

Voihan velli.

Juuri kun saatiin Veeti syömään vellejä (tarkemmin peruna-porkkanavelliä) ja yöunet hiukan pidentymään sen avulla, sain kuulla ettei kys. velliä enää löydy kaupoista. Ilmankos eilen illalla turhaan metsästettiinkin kauppaa, josta kyseistä velliä olisi löytynyt. No, Googlettamalla totesin, ettei kaverini ihan soopaa puhunut ja Muksun peruna-porkkanavelliä saa näillä näkymin kaupoista aikaisintaan kesällä. Ja kaikki tämä vain sen vuoksi, että Muksu-tuotteiden tuotanto siirtää Suomesta ulkomaille. Suoraan sanottuna vituttaa, sillä Eemil nukkui pienempänä yönsä todella hyvin vellin avulla ja nyt sama näytti toimivan Veetinkin kohdalla, mutta mitä sitä nyt turhaan kaupoista löytymään ollenkaan neljän kuukauden velliä. Ei, löysin ainoastaan puolen vuoden vellejä ja niitähän me ei aloiteta vielä pitkään aikaan. Ja kuinkas ollakkaan, niiden aika on suunnilleen samoihin aikoihin kun neljän kuukauden vellit tulevat takaisin kauppoihin.
Onneksi Sellon Prismasta löytyi vielä vähän Muksun peruna-porkkanavelliä ja sitä käytiinkin jonkin verran hamstraamassa. Kauheasti tuotakaan ei vain viitsi kaappiin ostaa kun ei ne päiväykset kumminkaan liian kauan kestä. Pakko oli päästä purkamaan ärsytystään niin ja samalla ajattelin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kysellä, olisiko jollain sattumalta hyvän peruna-porkkanavellin reseptiä? Jos vaikka itse osaisin sitä tehdä, niin pysyisi nuo pikkuherran yöunet vähän pidempinä kuin parin tunnin pätkinä...

2 kommenttia:

  1. Valion Onni Peruna-porkkana- velliähän löytyy! :)

    VastaaPoista
  2. Nykyisin joo löytyy, mutta 1,5-vuotta sitten ei löytynyt ollenkaan porkkanavelliä... Onneksi Valiolta tuli samantyyppinen :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)