perjantai 13. huhtikuuta 2012

Väsy.

Huoh, että osaakin väsyttää kun Eemil on viimeiset kolme yötä herännyt aamuyöllä (vieressä asuvien virolaisten autonjumputukseen, johon herää koko kortteli) ja Veeti nyt herättelee muuten vaan öisin, jotta saa tankattua. Tunnen siis itsenä tällä hetkellä aika lailla zombiksi, mutta onneksi on kahvia jonka avulla saa itseänsä edes vähän heräämään... En vain tajua, miksi ihmeessä ihmisten pitää popittaa niiden autojensa kanssa, kun tuo popituskaan ei todellakaan ole vain satunnaista, vaan musiikki on autoissa aina ihan yhtä kovalla, oli kello mitä tahansa. Ja kun niillä autoilla ei ajeta vain välillä tuosta talomme ohi, vaan nuo virolaiset tuntuvat ajelevan ihan huvikseen tuota yhtä tietä edestakaisin, varsinkin keskellä yötä. Poliisille soittokaan tuskin auttaisi, koska auto kerkeäisi sadan prosentin varmuudella hävitä, ennen kuin poliisit kerkeisivät paikalle asiasta huomauttamaan. Lisäksi kun se möykkä ei heille riitä, vaan tuossa tiellä ajetaan ihan järjettömän lujaa, niin että odotan kauhulla milloin joku lapsi jää alle, tuo autotie kun toimii samalla kävelytienä, kun vieressä ei minkäänlaista kävelytietä ole...

Eilen oli muuten Eemilin vasu keskustelukin tarhassa ja tarhantädit olivat sitä mieltä, että Eemil tarvitsee kyllä ainakin tuon kolme päivää viikossa hoidossa, koska on sen verran seurallinen ja aktiivinen lapsi, varsinkin kun en itse ihan mielettömästi tunne muita lapsiperheitä. Eemilillä on myös mennyt hoidossa hyvin ja eilen herra olikin ensimäistä kertaa ilman vaippaa koko päivän (okei, pihalla ja päikkäreillä oli vaippa varmuuden vuoksi, mutta sekin pysyi kuivana). Vielä kun Eemilin saisi kotonakin käymään potalla yhtä ahkeraan kuin hoidossa, vaikka eihän tuolla ole kiirettä. Onneksi kohta on kesä ja pikkumies saa hengata vaikka alasti koko ajan.

Eemil on myös oppinut niin paljon uusia sanoja lähiaikoina, että alkaa ihan karmimaan, kuinka paljon sitä puhetta pian tuleekaan. Uusia sanoja ovat mm. "Barba" (barbapapa), "Nonni", "Apua" (aina kun herra tarvitsee apua jossakin asiassa), "Autot" (kun haluaa Cars leffan pyörimään) yms. Lisäksi pikkumies osaa kertoa mitä ovikello, koira, kissa ja hevonen sanoo.

Loppuun vielä molemmista pojista yhdet kuvat ja sitten rupean kaivamaan tavaraa huuto.nettiin myyntiin:


Loppuun voisin vähän mainostaa, tällä hetkellä minulla on siis huutonetissä myynnissä astiasto ja vauvanvaatepaketti ja lisää tavaraa tulee kunhan jaksan kuvata, sekä kuvailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)