maanantai 30. huhtikuuta 2012

Messuilua.

Eli käytiin lapsimessuilla lauantaina ja oltiinkin paikalla heti klo 9, kun messut alkoivat. Käytiin viemässä vaunut parkkiin, laitettiin Veeti pikkusiskolleni kantoliinaan ja lainattiin Eemilille Messukeskuksen omat huomattavasti pienemmät rattaat. Käytiin ensin kiertämässä OutletExpo ja olin kieltämättä hiukan pettynyt OutletExpon tarjontaan ja itse en sieltä loppujen lopuksi mitään löytänytkään, siskoni sen sijaan löysi sieltä jotain pientä jota osti. Jossakin vaiheessa kesken outletin kiertämistä Veetillä meni hermot kun ei nähnyt mitään ja käännettiin Veetin kasvot menosuuntaan päin liinassa ja johan poika piristyi samantien.
Tästä suunnattiin Lapsimessuille, jossa alkoikin pikkuhiljaa ihmisiä valumaan paikalle ihan kohtuullisesti ja ei mennyt kauaakaan, kun tuntui että ihmisiä oli ihan järjettömästi... Eemil pelkäsi vaunuissaan vastaantulevia ihmismassoja ja vähän väliä sai Eemiliä olla lohduttamassa, jotta poika pysyi rauhallisena. Lapsimessuilta saatiin mukaamme ihan järjetön kasa esitteitä ja ilmaisnäytteitä... Kyllähän ostoksiakin kertyi vähän, mutta onneksi osasin pysyä maltillisena ostosten suhteen ja loppusaldo niiden suhteen näytti seuraavalta: 2x fleeceviltti (2,50e / kpl), katuliidut (1,50e), Nalle Puh kirja (2e) ja kolme rasiaa xylitolpastilleja (2e / 3kpl). Nuo katuliidut ja kirja olikin Eemilin mielestä ihan nappiostos, sillä koko eilinen piirrettiinkin sitten omalla pihalla niillä ja kirjakin luettiin moneen otteeseen läpi.
Jossakin vaiheessa siskoni väsyi Veetin kantamiseen ja otin itse pikkumiehen liinassa kantoon ja herran jumala se kantaminen otti jo selän päälle. Parin tunnin kantamisen jälkeen tuntui että selkä teki itsemurhaa... Ihmisiäkin alkoi olla jo siinä vaiheessa niin järjetön määrä, että koimme parhaimmaksi vain lähteä kotiin päin, jotta Eemil pääsisi rauhassa nukkumaan päiväunensa omiin rattaisiin. Veeti kyllä osasi ottaa liinassa rennosti ja nukkuikin siinä hyvin epämukavan näköisessä asennossa...
Ainiin ja käytiinhän me äkkiä ModelExpo ja PetExpokin kiertämässä, ModelExpon puolella Eemilin lempijuttu oli pienoismallilaivat, joiden uiskentelua altaassa Eemil olisi voinut katsoa vaikka kuinka kauan. PetExpossa käytiin moikkaamassa Kodittomien Koirien Ystävät RY:n tyyppejä ja yhden arvankin ostin heiltä. Ihme kyllä arvasta voitinkin jotain, nimittäin kasvovahakynät, vaikkakin kotona ne menivät ihan normipiirrustuskyniksi, kun en näe tarpeelliseksi piirtää Eemilin naamaan.

Kokonaisuudessaan messupäivä oli ihan kiva ja hauskaa vaihtelua meidänkin päiväohjelmaan. Nyt kesän tullen kun vakituiseen päiväohjelmaan alkaa jossakin vaiheessa kuulua kirppisten kiertäminen, niin tuo oli ihan hyvää totuttelua Eemilillekin ihmismääriin.

Loppuun vielä muutama kuva eiliseltä:
 ^^Eemil leikkii tyytyväisenä uusilla liiduillaan.
 ^^Veeti ensin hiukan mutristeli suutaan ulkona ololle.
 ^^Kunnes alkoi hymyilyttää lämpö.
^^Ja itse yritin leikkiä taiteellista kuvaten pihan kesän merkkejä...

Nyt syöttämään Veetille aamupalaa ja hoitamaan Eemilin aamutoimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)