perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kuulumisia.

Toissapäivänä meillä oli Veetin 4kk neuvola ja ei siellä mitään rokotuksia saatukaan, vaikka niin muistinkin. En sitten tiedä mistä sekin mielikuva on tullut päähäni. Pikkumies kasvaa todella hyvin ja on kuulemma isompikokoinen, kuin neljä kuukautta vanhat yleensä, mutta pääasia että kasvaa, vaikkakin sitten plussakäyrillä... Veetin 4kk mitat olivat siis 8610g ja 68cm, päänymärys oli 44cm. Hassua vain, miten paljon nopeammin Veeti kasvaa kuin Eemil tuossa iässä. Veeti on nimittäin jo nyt noin kilon painavampi ja kaksi senttiä pidempi kuin Eemil tuon ikäisenä, joten saapa nähdä minkä kokoinen herra tuosta kasvaa jonkun ajan päästä.
Tällä hetkellä Veetin ruokailu koostuu soseista ja rintamaidosta, sillä nyt kun Veeti on ollut flunssassa, niin ei ole pullosta maito oikein maistunut. Ja tuon neljän kuukauden vellien kaupoista poistuminen on aiheuttanut sen, ettei velliäkään enää syötetä Veetille. Toisaalta taas neuvolalääkäri sanoi, että mielummin siirrytään suoraan puuroihin ilman velliä välissä, koska kuulemma vellistä tulee useimmiten maidon korvike. Mutta ihan hyvin tuo tissillä ruokailukin onnistuu ja nälkä näyttää pysyvän hyvin poissa tuolla yhdistelmällä, niin en näe mitään syytä velliä syöttääkään.

Ainiin, pakko muuten hehkuttaa tännekin, että voitin lahjakortin Ruotsin risteilylle DeLuxe hytissä, erikoisaamiaisella ja niin, että jääkaapin virvokkeet hytissä kuuluvat lahjakorttiin (arvo n. 460e). Että odotankin kesäkuun alkua, jotta päästään J:n kanssa viettämään laatuaikaa kahdestaan risteilylle. Juuri kun olinkin kerennyt valittamaan kaverilleni, että miksi en ikinä voita mitään kallista ja heti seuraavana päivänä sähköpostiini kolahti ilmoitus tuosta voitosta. Pikkusiskoni tulee kaverinsa kanssa vahtimaan poikia risteilyn ajaksi, joten pikkumiehetkin saavat viettää laatuaikaa tätinsä kanssa...

Huomenna mennään Lapsimessuille ja toivon sieltä tekeväni joitain kivoja löytöjä, mutta hiukan pelkään, että pihiys iskee vastaan ja loppujen lopuksi en raaski ostaa yhtikäs mitään. Onneksi nuo liputkin on voitettu, että mitään en häviä vaikka en löytöjä tekisikään edes Outletexposta ja vaikka ei messuilla kovin pitkään viihdyttäisi. Messuilla oloaikaa rajoittaa myös hiukan se, että kauan Eemil jaksaa kävellä. Meinasin nimittäin, että jätän vaunut vaunuparkkiin, otan Veetin kantoliinaan ja annan Eemilin kävellä. Tietty jos kävelystä ei tule mitään, niin haetaan vaunut vaunuparkista takaisin, mutta uskoisin Eemilin jaksavan kävellä, kun herra ei vaunuja näe / niitä ei ole mukana. Pitääkin muuten muistaa kameran akkukin lataukseen, jotta saa kuvia otettua messuilta...

Nyt kumminkin menen ruokkimaan Veetin ja sitten siivoilemaan, jos vaikka Veeti suostuisi aamupäiväunet ottamaan. Kirjoittelen taas lisää kun kerkeän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)