keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Hieman ehkä väsymystä ilmassa.


Aloitin työt tuossa viime kuun puolella ja nyt on hieman blogi jäänyt taka-alalle sillä töiden jälkeen väsymys on ollut ihan mieletön. Huomaa hyvin, että töiden ohessa tulee oltua enemmän ulkona sekä liikuttua ihan jo siirtymämatkoina ja se sitten väsyttää. Tiistaisin ja torstaisin on jo ihme jos jaksan töiden jälkeen edes katsoa telkkaria kun tulen kotiin. Nämä päivät ovat nimittäin pisimmät ja muina päivinä on lyhyemmät päivät.
Toisaalta taas työt piristävät todella paljon sillä nyt minulla on arjessa muutakin sisältöä kuin pelkästään kotityöt ja lapsille on tehnyt hyvää olla välillä jonkun muun kuin minun kanssa. Leevikään ei nyt enää roiku minussa ihan niin hanakasti kun poika ei vietä aikaa kanssani 24/7.
Joka tapauksessa pidän työstäni ja tämä tuntuu työltä joka on juuri minulle sopiva. Hieman ehkä harmittaakin kun en ole löytänyt tätä alaa aiemmin...

Leevin 8-kuukautis neuvola ei sitten ollutkaan vielä sillä neuvola on kahteen kertaan soittanut ja siirtänyt aikaa ja nyt maanantaina Leevi oli niin tukossa ettei pojan kummitäti viitsinyt poikaa raahata neuvolaan. Toivotaankin siis että räkäisyys väistyy pian ja poika pääsee neuvolaan.

Mitään ihmeellistä kehitystä ei oikeastaan ole tapahtunut. Leeville on tullut kaksi hammasta (jotka muuten valvottivat kivasti koko poikalauman sairastaessa samaan aikaan...) ja poika ryömii hyvin lyhyitä matkoja kunhan huomaa jotain todella kiinnostavaa jonka vuoksi kannattaa liikkua. Istuminen onnistuu jo kohtuullisen hyvin ilman tukea, mutta Leevi ei vielä itse nouse istumaan. Kehitys tapahtuukin selkeästi hitaammin kuin isoveljillä, mutta eipä tässä mikään kiire ole.

Lapsenvahditkin ovat järjestyneet hyvin, ekat pari viikkoa meillä oli oma pikkuveljeni paimentamassa poikia (ja oli muuten positiivinen yllätys kuinka hyvin 18-vuotias miehenalku pärjäsi lasten kanssa ilman erityisempää kokemusta! Kiitos pikkuveikalle vielä tätäkin kautta!) ja nyt meillä aloitti Leevin kummitäti. Jos kummitäti ei pääse paikalle niin silloin J jää lasten kanssa kotiin siksi päiväksi, eli yllättävän helposti järjestyi kaikki lastenhoitokiemuratkin.

Nyt kumminkin voisin painella valmistautumaan päivän töihin. Tässä tälläinen pikkupäivitys arjestamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)