lauantai 26. maaliskuuta 2016

Avainnauhoja ja muita helmikoruja käsityönä (sis. alennuksen!).


Siskoni on alkanut harrastuksenaan tekemään avainnauhoja, sekä muita helmitöitä käsityönä ja näitä koruja olisikin häneltä tilattavissa. Sainkin siskoltani yhteistyöehdotuksen, että blogini kautta hänen tekemiään koruja tilaavat saavat alennusta.
Nora tekee avainnauhoja (nikkelivapaalla magneettiturvalukolla), käsikoruja, kaulakoruja ja avaimenperiä niin, että asiakas saa itse toivoa haluamansa värit helmille (saatavilla olevista väreistä). Jokainen koru on siis uniikki ja ennen lähetystä hän vielä tarkastaa onko korussa jotain mitä haluttaisiin muutettavan.


Lisää kuvia siskoni tekemistä avainnauhoista pääsee katsomaan täältä ja tilauksetkin hoituvat Facebookin kautta kätevästi. Hinnat vaihtelevat korun pituuden, helmien ja korun tyypin mukaan. Rannekorut esimerkiksi ovat noin viisi euroa (osa hieman kalliimpia) ja avainnauhat esimerkiksi ovat 15-30 euroa (hintaan lisätään postit tai nouto Espoosta sopimuksen mukaan).

Blogini kautta koruja tilaavat saavatkin nyt tarjouksena kaksi korua ostaessaan toisen puoleen hintaan. Tuotteista edullisempi tulee alennetulla hinnalla. Mainitse koruja tilatessasi, että löysit tarjouksen blogistani. Tarjous voimassa 30.04.2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)