torstai 21. marraskuuta 2013

Joulu lähenee!

Yksi jouluintoilija ilmoittautuu ja fiilistelen jo nyt, että alle kaksi viikkoa niin on jo joulukuu. Joulukuusi, jouluvalot, sekä J:n joululahja on laitettu eilen tilaukseen ja joululahjojakin on tullut hamstrattua pojille kuulemma liikaa (pikkusiskoni sanoin) ja osa joululahjoista on jo pakattukin. Ensimäiset joululahjathan ostin jo pari kuukautta sitten, koska itse ajattelen että parempi ostaa aikaisin ja halvemmalla (mahdollisesti alennuksesta) kuin juuri ennen joulua kauhealla kiireellä ja ilman alennusmyyntejä. Kunhan saan noudettua Pompin paketin postista tänään, niin alkaa kaikki joululahjat olla kasassa ja vielä kun jaksaisi paketoidakin ne, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. Tuo lahjojen paketointi kun ei ole erikoisalaani, niin odottelen josko joku ilmoittautuisi vapaaehtoiseksi avustajaksi...

Tai no, Niilolle on vasta yksi lahja (pehmolelu), mutta enpä tiedä tarvitseeko minimies enempää lahjoja kun ei kumminkaan niiden tarkoitusta ymmärrä ja kaikkea tarpeellista leluista vaatteisiin löytyy jo enemmän kuin tarpeeksi. Enkä oikein tiedä mitä noin pienelle voisi ostaa ilman että se on täysin turhaa, koska kun kaikkea löytyy jo ennestään paljon ja esimerkiksi vaatteita emme kumminkaan kerkeä kaikkia käyttämään missään välissä, niin miksi niitä pitäisi periaatteessa ostaa lisääkään. (Paitsi koska esimerkiksi kivoja vaatteita ei voi mukamas koskaan olla liikaa...) Onneksi jouluaattoon on kumminkin vielä vähän aikaa ja samalla kun pohdin Niilon lahjoja ja sitä, tarvitseeko isommat pojat enemmän lahjoja, niin kerkeän laittaa asuntoa jouluisemmaksi. Toisaalta, pikkusiskollani meinasi mennä muhun hermot kun aloin sunnuntaina pohtimaan, että milloin joulukuusen voi laittaa paikalleen ja koristella?
Miten te lukijat milloin alatte koristella kotia jouluisemmaksi ja joko on joululahjat hankittu?

Koska ainakin osa lukijoista on tuttujani / sukulaisiani, niin ajattelin koota tänne poikien joululahjatoiveet (samalla hieman muistutuksena itselleni, josko vielä hankkisin muutaman lahjan pojille...)

Eemil:
*Turtles & Barbapapa lelut
*Leikkikakku (en edes tiedä myydäänkö tällaisia jossain, mutta tuommoista poika toivoi :D)
*Vaatteita koossa 110/116cm (ei t-paitoja, eikä ohuita pitkähihaisia)
*Sukkia koossa 28/30
*Lastenleffat (niitä on jo aika kasa, joten jos joku ostaa leffan tai leffoja, niin tarkastakaa ettei meillä ole sitä entuudestaan)
*Duplot

Veeti:
*Dinosaurus & Turtles lelut
*Vaatteita koossa 98cm (ei t-paitoja, eikä ohuita pitkähihaisia)
*Duplot

Niilo:
*Vaatteita koossa 80/86cm
*Puruleluja (sellaisia jotka voi laittaa jääkaappiin ja viilentää ikeniä)

Kamalan vaikea koota poikien joululahjatoivelistaa kun Eemil on ainoa, joka osaa kertoa mitä tahtoo ja Eemilkin tuntuu tahtovan kaiken mitä näkee esimerkiksi telkkarissa tai lehdissä, joten pakko jotenkin karsia pojan lahjatoivelistaa... Kaipa tuota listaa voi muokata myöhemminkin jos mieleeni tulee vielä jotakin ja onneksi ainakin jossain vaiheessa pitäisi tulla vuoroja, jotta nuo vaativat lapset saavat arvoisensa joulun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)