keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Työelämää.

Tästä se työura sitten lähti käyntiin. Maanantaina oli iltaharjoittelu töissä ja pakko myöntää, että oli ihan mielettömän kivaa! Työvuorossa oli kivat tyypit ja viihdyin kyseisessä Valintatalossa enemmän kuin hyvin. Hieman oli totuttelua asiakaspalveluun, sekä kassan käyttöön, mutta hyvinhän se lähti toimimaan loppujen lopuksi ja en kuulemma ollut edes ihan toivoton tapaus. Yllättävää oli myös, että jaksoin liikkeen sulkemiseen saakka ilman pahempaa väsymystä. Sain myös jäädä kassalle yksin jo noin puolen tunnin harjoittelun jälkeen ja vaikka jouduinkin välillä kysymään neuvoja, niin pääsääntöisesti pärjäsin mielestäni enemmän kuin hyvin. Tosiaan kyllä toivon, että saisin tuohon samaan Valintataloon vielä lisääkin vuoroja.

Eilen taas sitten oli ikärajapassi koe, joka täytyi suorittaa jotta saa lain mukaan myydä ikärajavalvottuja tuotteita. Ilmeisesti koe meni myöskin sitten läpi, sillä meille sanottiin että jollei koe mene läpi, olisi viimeistään tänään pitänyt tulla sähköposti asiasta ja koska sellaista ei tullut, uskon todistuksen tulevan postitse jonkun ajan päästä.
Vielä olisi ainakin Veikkauksen verkkokurssi suorittamatta, kunhan saisin sen verran aikaa pojilta että kerkeäisin suorittamaan sen. Onneksi kurssin voi tehdä useammassa erässä, jotten joudu istumaan montaa tuntia koneella, varsinkin kun iltaisin nettimme ei ole se maailman nopein joten kurssin suorittamiseen menisi vähintään tuplat normaalista ajasta, joka muuten on noin kolme tuntia...

Tänään oli sitten aamuharjoitusvuoro ja ihan hyvin meni tässäkin vuorossa, vaikka väsymys olikin aivan järkyttävä kun en oikein saanut nukutuksi viime yönä särkevän hampaan takia. No, jos särky alkaa uudelleen niin sitten pitää lampsia hammaslääkäripäivystykseen (hampaastani irtosi siis paikka joku aika sitten ja sen jälkeen hammasta on särkenyt aina silloin tällöin ja jonkun asteisen hammaslääkäripelon vuoksi en uskalla hammaslääkäriin mennä ennen kuin on ihan pakko). Vuoron loppua kohden kumminkin piristyin ja tämäkin työpaikka oli loppujen lopuksi ihan kiva, vaikka juttu ei luistanutkaan lähellekään niin hyvin työkavereiden kanssa kuin tuolla maanantaisessa paikassa.
Väsymyksen takia oli alkuvuoron aikana myös ihan järkyttävä olo. Päätä huimasi, sekä särki, oksetti ja muutenkin oli heikko olo. Yhdessä vaiheessa jouduin puoli väkisin nieleskelemään oksennusta kun aamupala meinasi koko ajan nousta ylös. Onneksi kahvin juomisen jälkeen olo hieman helpotti ja tänään onkin suunnitelmissa aikaisin nukkumaan meno ja lepääminen.
Meinasinpa muuten nukkua tänään pommiinkin ja lopulta kun olin pukenut, laittanut kahvin valumaan, sekä katsonut bussin töihin tajusin että minulla on kuusi minuuttia aikaa keretä bussipysäkille. Onneksi kahvikaan ei kumminkaan mennyt hukkaan kun meillä yötä ollut lapsenvahti joi kahvin pois aamun edetessä. Onnekseni katsoin myöskin bussin heti herättyäni, sillä muuten en olisi kerennyt bussiin ja seuraavalla olisinkin jo myöhästynyt töistä. Nytkin jouduin juoksemaan loppumatkan ja onneksi bussi odotti pysäkillä kun huomasi minun juoksevan niin nopeasti kuin pystyin.

Aamuvuorot eivät siis selkeästi ole minulle sopivia ja onneksi tulenkin pääsääntöisesti tekemään ilta-, sekä viikonloppuvuoroja joten aamuheräämiset eivät tee niin pahaa. Nyt pitääkin vain toivoa, että vuoroja riittää ja saan tehdä töitä mahdollisimman paljon nyt ennen joulua.

Ainiin ja en tainnut mainita, uusi serkkuni syntyi perjantaina ja maanantaina kävimme poikien kanssa moikkaamassa serkkupoikaani. Oli hän kyllä suloinen ilmestys <3 Ja nyt viikonloppuna pitäisi nähdä toinen serkkuni ensimäistä kertaa noin kahteenkymmeneen vuoteen, kun serkkupoika muutti Suomeen maailman toiselta puolelta ja hieman kieltämättä jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)