maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kylläpä aika juoksee.

Aika tosiaan tuntuu juoksevan ihan järjetöntä vauhtia, nyt jo on viikko 31+2 vaikka tuntuu että vastahan se raskaustestikin oli positiivinen... Tuntuu myös, että aika tämän kolmannen raskauden suhteen menee huomattavasti nopeammin kuin kahden ensimäisen raskauden suhteen, varsinkin Eemiliä odottaessa tuntui nimittäin että aika matelee eikä päivät kulu millään. Toisaalta, onhan nyt enemmän tekemistäkin jonka ansiosta aika kulkee paljon nopeammin.

Viime viikon torstaina oli neuvolakin, eli silloin oli viikkoja 30+5. Tajusin muuten, että tuo kyseinen neuvola oli vasta viides neuvola koko raskauden aikana, eli ei ihmekään kun tuntuu ettei neuvoloita ole ollut kovinkaan usein... Kaikki oli muuten kunnossa, mutta pissanäytteen jouduin viedä seuraavana päivänä varmuuden vuoksi terveyskeskukseen, sillä neuvolantäti epäili lievää virtsatieinfektiota. Tänään pitäisi sitten soittaa tulokset kun perjantaina unohdin. Vatsan kasvu oli tasoittunut vähäsen, mutta edelleen vahvasti yläkäyrillä, joten sain uuden lähetteen sokerirasitukseen (edellisen lähetteen voimassaolo aikana en käynyt sielä) ja perjantaina olisikin sitten se kauhulla odottamani sokerirasitus. Pakko sinne on kumminkin mennä, koska kuulemma en pääse Jorviin painoarvioon ellei sokerirasitusta ole tehty. Mitään merkkejä raskausdiabeteksestä ei siis ole tuota mahan hervotonta kasvua lukuunottamatta.
Painon suhteen saan olla enemmän kuin tyytyväinen, painoni oli nimittäin 500g vähemmän kuin ensimäisessä neuvolassa. Eihän tuo siis todellakaan ole mikään iso tiputus, mutta kun ottaa huomioon lapsiveden, lapsen, istukan painon niin painonihan on siis tippunut raskauden aikana. Lisäksi koska laihdutus ei ole ollut tarkoituksellista, vaan paino on tippunut niin sanotusti luonnollisesti, ei tarvitse edes huolestua. Nyt täytyy vain toivoa ettei tässä loppuraskaudessa tule mitään painonkeräys spurttia, jotta kilot olisi mahdollisimman helppo tiputtaa synnytyksen jälkeen.

Oikeastaan muuta ei olekaan tapahtunut ja kuulumisia ei ole pahemmin kerrottavaksi joten en viitsisi täysin turhuuksiakaan jaaritella... Yritän kunnostautua kameran kanssa, jotta saisin kuvia tänne blogiinkin saakka, mutta kun kännykällä on niin paljon helpompi kuvata ja lisätä kuvat mm. Facebookkiin automaattisesti niin ei valitettavasti tule normaalikameraa kamalasti käytettyä.

Kertokaas te lukijat, että mitä te haluaisitte lukea? Mielipiteitä jostain tietystä? Yleisiä jorinoita kuulumisista? Vai saman tyyppisiä juttuja kuin nytkin, eli sekalaisesti mielipiteitä ja sekalaisia kuulumisia? Olisi nimittäin kiva kuulla teidänkin mielipiteitä siitä, mitä haluaisitte lukea...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)