tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tänään on hyvä päivä.

Rv 33+2

Rv 33+2 edestä.
Yllä olevat kuvat on siis otettu eilen ja kuten kuvista näkyy, niin alan olla melkoinen tankkeri. Raskaus kumminkin etenee omalla vauhdillaan ja toivotaan ettei ihan juhannukseen saakka menisi synnytys, koska maha alkaa olla aikalailla koko ajan edessä ja vain harmina.

Jottei postaus kumminkaan menisi valittamiseksi, niin pakko kertoa että tänään tosiaan on hyvä päivä, vaikka ulkona onkin kurja sää ja aamulla päivä ei vaikuttanut sen paremmalta kuin aikaisemmatkaan. Saatiin nimittäin eilen tietää, ettei saatu sitä asuntoa jota oltiin haettu ja siitä suoraan sanottuna vittuuntuneina laitettiin hakemuksia useisiin eri firmoihin ja yhden firman kautta laitettiin hakemus yhdestä heti vapaana olevasta asunnosta. Tänään sitten sähköpostiini kolahtikin tarjous juuri tuosta asunnosta jota haettiin eilen. 118 neliötä, 5 huonetta + keittiö + kodinhoitohuone. Ainoa vain, että tulee olemaan totuttelua asua taas kerrostalossa ja kuudennessa kerroksessa, mutta eiköhän siihenkin totu ja parempi kerrostalo kuin tämä nykyinen kosteusvahinkoasunto. Saadaanpahan ainakin muutettua ennen Tyypin syntymää ja se olikin pääasiallinen toive kun asuntohakemuksia laitettiin useampaan firmaan.

Hiukan jännittää muutto lähes viimeisillään raskaana ja pakkauksen kanssa tulee mega kiire, mutta eiköhän sekin mene kun pistää hippulat vinkumaan ja vauhtia toimiin. Lisäksi saadaan ainakin kaikki ylimääräinen pois nurkista, joten muutto tulee hyvään saumaan.

Toinen tämän päivän hyvä uutinen oli, että pääsen Buzzadorin kautta testaamaan Lego Duploja. Okei, onhan meillä Duploja jo ennestäänkin mutta nuo ovat ilmeisesti jotain uudenlaisia. Ja Duploja ei voi olla ikinä liikaa kun pojat tappelevat jo noista edellisistä lähes verisesti. Lisää siis noista Duploista kunhan saapuvat ja ollaan saatu ne mukaan leikkeihin.

Nyt kumminkin menen jo aloittamaan pakkaamista. Huomenna olisi asuntonäyttö ja sen jälkeen pitää samantien varmistaa asunnon ottaminen. Hetkellinen hiljaisuus blogissa saattaa siis tulla muuton, pakkauksen ym. vastaavan vuoksi, mutta kirjoittelen heti lisää kun kerkeän.

1 kommentti:

  1. Hei,

    jos teillä on vielä tarpeettomia tutteja, tuttipulloja tai tuttinauhoja niin meille sa lahjoittaa :) meillä kotona tehdään niistä reborn-nukeille soveltuvia. Malia saa laittaa: lenfuuma@gmail.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)