maanantai 25. helmikuuta 2013

Möller Omega-3 Pikkukalat

Sain Buzzadorilta testiin Möller Omega-3 Pikkukalat tabletteja lapsille ja koska meillä ei pahemmin D-vitamiinitippoja käytetä (kumpikin lapsista räkii ne muutamatkin tipat suustaan heti tippojen tipahdettua suuhun) tuli nuo tipat ihan hyvään väliin kokeiltaviksi.

Tippojen luvataan maistuvan hedelmältä ja suositeltu vuorokausiannos on 2kpl noita "tabletteja", joten voisin kuvitella että on helpompi antaa lapsille aamuin, illoin yksi tabletti kuin yrittää väkisin taistella D-vitamiinitippojen antamisen kanssa.
Ravintosisältöhän kahdessa tabletissa on:
Omega-3-rasvahappoja 400mg
josta
-DHA 135mg
-EPA 205mg
D3-vitamiini 10 (jotain ihmemerkkiä, eli 200% vuorokautisen saannin vertailuarvosta)

Lisäksi paketissa kerrotaan, ettei Omega-3 Pikkukalat sisällä lainkaan keinotekoisia väri- tai makeutusaineita, eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena taasen on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Ensikokeilulla voisin sanoa, että ainakin nuo "tabletit" upposivat pojille enemmän kuin hyvin ja Veeti alkoi huutamaan kun ei saanut lisää. Tabletit on heittomerkeissä sen vuoksi, että varsinaisesti ei noita voi tableteiksi kutsua ns. hyytelömäisen koostumuksen ja kalanmuotoisen muodon vuoksi. Oli pakko maistaa itsekin yksi kun pojat omansa niin ahneesti söivät ja pakko kyllä myöntää, että oli ihan hyviä. Maistuivat vähän hedelmäkarkeilta...

Tämän kokeilun perusteella voisin sanoa, että taisi meidän perheelle löytyä oma ravintolisä, joka ei ainakaan jää syömättä keltään osapuolelta ja sen syömisestä ei tule lusmuiltua.

Tässä vaiheessa on vielä todella vaikea sanoa sen parempia kokemuksia tuotteesta, mutta yritän muistaa myöhemmin kertoa vielä tarkempia kokemuksia kunhan Pikkukaloja on syöty säännöllisesti jonkin aikaa.

Buzzador on firma, jonka keskeisenä toimintaideana on saattaa yritykset ja kuluttajat lähemmäksi toisiaan, jotta kuluttajien tarpeet pystytäänhuomioimaan entistäkin paremmin ja yritykset pääsevät kehittämään tuotteitaan vieläkin halutummiksi. Buzzadorilla keskeisessä asemassa olemme me jäsenet, eli buzzadorit. Buzzadorit osallistuvat haluamiinsa kampanjoihin, joissa he sitoutuvat kokeilemaan kampanjan tuotetta itse ja sen jälkeen buzzaamaan sitä ystävilleen. Mikä olisikaan aidompi tapa saada ystävät kokeilemaan uutta tuotetta, kuin vilpitön suostuttelu? Mikäli kiinnostuit, voit liittyä buzzadoriksi tästä. Liittyminen ei maksa mitään, eikä vielä itsessään sido sinua mihinkään, koska buzzadorina pääset itse vaikuttamaan, mihin kampanjaan haluat osallistua. Usein kysyttyjä kysymyksiä Buzzauksesta löydät täältä. Ja jos joku kiinnostui Buzzauksesta, niin voi laittaa vaikka kommenttiboksiin sähköpostisoitteensa, niin voin laittaa kutsun sähköpostiisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)