perjantai 8. helmikuuta 2013

Belvita aamukeksit testauksessa.

Nyt kun uusi tietokoneemme kotiutui eilen, pystyn kirjoittamaan raportin Buzzadorin kautta testaukseen saamistani Belvita aamukekseistä. Kuvia en valitettavasti saa vieläkään lisättyä, sillä tähän läppäriin pitäisi ostaa vielä ulkoinen muistikortinlukija, mutta ehkä osaan kirjoittaa jonkinlaisen raportin testauksesta ilman kuviakin...
Eli sain siis testaukseen kaikkia kolmea erilaista makua Belvita kekseistä: Jogurtti, vilja-maito ja hunaja-pähkinä. Odotin kekseiltä paljon, sillä kahden lapsen kanssa ei pahemmin ole aikaa aamupalaa nauttia, tai ainakaan täyttävää sellaista ja noiden keksien luvattiin pitävän nälkää poissa hyvin, vaikka niitä söisi vain kahvin tai teenkin kanssa.
Heti kun keksit saapuivat, oli pakko maistaa jokaista lajia koska olen todella utelias luonne ja tahdoin tietää miltä keksit maistuivat, myös kaverini oli meillä käymässä joten maisteluapua sain myös sieltä taholta. Hunaja-pähkinä kekseistä sai sekä Eemil, että kylässä ollut kaverini allergisen reaktion, vaikka allergiaa ei pitäisi mitään kekseissä käytettyä ainesosaa kohtaan olla. Onneksi reaktio jäi vain punaisiksi läiskiksi naamaan, jotka hävisivät illan myötä. Itse kyllä säikähdin tuota Eemilin reaktiota kohtuullisen paljon, sillä omalla äidilläni on hyvin paha hunaja-allergia joka voi periytyä niin, että hyppää yhden sukupolven yli... No, minä ja J pidettiin kyseisten hunaja-pähkinä keksien mausta, J ehkä enemmän. Itse en kumminkaan voisi noita keksejä kuvitella syöväni yhtä enempää, sillä maku oli ehkä hiukan liian makea mieleeni.
Jogurtti keksit olivat ensimäisellä puraisulla todella hyviä. Kunnes rupesin miettimään, miksi se jogurtti täytteen maku on kumman tutun oloinen. Hetken aikaa mutustelin jogurtti keksiä, kunnes tajusin miksi maku on niin tuttu. Maku on lähes tulkoon sama kuin ns. vauvajogurteissa, eli niissä huoneenlämmössä säilytettävissä jotka eivät sisällä yhtään oikeaa maitoa ja siksi sopivat myös alle vuoden ikäisille. No, maku oli edelleen ihan ok tuosta mielikuvasta huolimatta, mutta enpä noita jogurtti keksejäkään montaa söisi putkeen.

Seuraavana aamuna olikin aamu, jolloin oli kamala kiire järjestäessä Eemilin synttäreitä. No, kiireessä hörppäsin kahvin ja mutustin muutaman Belvita maito-vilja keksin. Tässä kohtaa ainakin yllätyin positiivisesti kekseistä, ne ovat ihan yber helppoja syödä kiireessä, samalla kun tekee sataa muuta asiaa mm. yrittää laittaa synttäritarjottavia valmiiksi ja paimentaa kahta tuholaista. Keksit eivät myöskään olleet ollenkaan liian raskasta syötävää ihmiselle, joka ei tavallisesti aamupalaa syö ollenkaan.
En myöskään tiedä johtuiko noista kekseistä, vai armottomasta kiireestä, mutta nälkä tuli vasta joskus yhden aikoihin päivällä, vaikka tavallisesti siihen mennessä olenkin mutustanut jo vaikka mitä ns. välipaloja. Hyvin tuntuivat siis pitävän nälkää, tai sitten se johtui omasta kuvittelustani kun uskoin keksien täyttävän.
Ajattelin myös hiukan taktikoida saa saada ns. enemmän buzzattua kekseistä, joten laitoin niitä Eemilin synttäriruokapöytään tarjolle jonkin verran, ajattelin myös että lasten on kivempi syödä hiukan terveellisempiä keksejä kuin jotain suklaahillojaffakeksejä. Todella moni aikuinen kehui Belvitojen makua ja tosiaan noita hunaja-pähkinä keksejä en laittanut ollenkaan esille, ettei vain kukaan saa niistä pahempaa allergista reaktiota.

Koska nuo keksit kumminkin olivat pääasiassa aamupalakeksejä, säästin niitä tottakai kotiinkin maisteltavaksi ja varsinkin J on syönyt noita keksejä koulumatkallaan, koska Belvitoja on todella helppo napata yksi "pikkupaketti" (isossa paketissa siis useampi pikkupussi keksejä) mukaan matkalle ja syödä vaikka bussissa. J:kin on siis ihminen joka ei tavallisesti aamupalaa syö ollenkaan.
Tähän mennessä testauksen perusteella sekä minä, että J ollaan sitä mieltä että Belvitat todellakin pitävät nälkää hiukan paremmin jos niitä syö aamulla ja jopa minä olen saanut aamupalaa syötyä edes vähäsen noiden keksien avulla. Oma lempparini on ehdottomasti maito-vilja ja se maistuu ehdottomasti parhaalta sellaisenaan, aamukahvin kanssa.
Myös pojille olen satunnaisesti antanut muutamaan maito-vilja keksiä aamulla mm. juuston tai kurkun kanssa ja hyvin on näyttänyt uppoavan, lisäksi pojat eivät ole olleet yhtään känkkäränkköjä odotellessaan lounasta, eli voisin siis sanoa että normaalin aamupalan lisänä Belvitat sopivat myös lapsille jos päälle laittaa jotain ns. voileipätäytteitä. Hunajassahan tosiaan oli muistaakseni joku suositus, ettei saisi antaa alle 3-vuotiaille (tai ainakin näin meille neuvottiin Eemilin ollessa pienempi), joten hunaja-pähkinä keksejä en voi suositella annettavaksi pienille lapsille, nuo kaksi muuta sen sijaan sopivat hyvin.

Enempää en oikeastaan osaa noista kekseistä sanoakaan, mutta eiköhän tuossa ollut aika kattava selostus kekseistä.

Buzzador on firma, jonka keskeisenä toimintaideana on saattaa yritykset ja kuluttajat lähemmäksi toisiaan, jotta kuluttajien tarpeet pystytäänhuomioimaan entistäkin paremmin ja yritykset pääsevät kehittämään tuotteitaan vieläkin halutummiksi. Buzzadorilla keskeisessä asemassa olemme me jäsenet, eli buzzadorit. Buzzadorit osallistuvat haluamiinsa kampanjoihin, joissa he sitoutuvat kokeilemaan kampanjan tuotetta itse ja sen jälkeen buzzaamaan sitä ystävilleen. Mikä olisikaan aidompi tapa saada ystävät kokeilemaan uutta tuotetta, kuin vilpitön suostuttelu? Mikäli kiinnostuit, voit liittyä buzzadoriksi tästä. Liittyminen ei maksa mitään, eikä vielä itsessään sido sinua mihinkään, koska buzzadorina pääset itse vaikuttamaan, mihin kampanjaan haluat osallistua. Usein kysyttyjä kysymyksiä Buzzauksesta löydät täältä. Ja jos joku kiinnostui Buzzauksesta, niin voi laittaa vaikka kommenttiboksiin sähköpostisoitteensa, niin voin laittaa kutsun sähköpostiisi :)

1 kommentti:

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)