torstai 22. joulukuuta 2011

Vastasyntyneet KUULEMMA nukkuvat paljon.

Itse kehtaan kyllä väittää vastaan. Kääpiö hengasi koko viime yön tissillä ja sain itse nukutuksi noin tunnin. Tänään taas herra on nukkuvat vain hyvin pieniä pätkiä (aamupäivän muutamia pidempiä unia lukuunottamatta) ja muuten taas hengaillut hereillä tissillä. Tissit huutaa kohta hoosiannaa ja pullo ei kelpaa Kääpiölle. Huomenna käydään vielä jouluostoksilla ja ostamassa erilaisia tuttiosia pulloihin, jos vaikka sitten maito maistuisi pullostakin... Tai no, jos Kääpiö valvoo yhtä paljon tänä yönä niin J menee yksinään ostoksille.
Muutenhan meillä on mennyt ihan hyvin, maito ilmeisesti riittää, ainakin Kääpiön maitokakka määrän perusteella (joo tiedän, kaikki eivät halua kuulla vauvan kakasta, mutta kun blogi kertoo pääasiassa lasten elämästä niin kakkakin siihen oleellisesti kuuluu :D ), sillä kuulemma riittävästä maidontulosta kertoo yhdet kakat päivässä ja Kääpiöltä saa vaihtaa kakkavaipan noin viidesti päivässä.
Ja Eemil on ottanut pikkuveljensä ihailtavan hyvin vastaan. Eemil käy vähän väliä silittelemässä veikan päätä ja heiluttaa sitteria innoissaan. Myös leluja Eemil yrittää antaa pikkuiselle, mutta valitettavasti niillä ei oikein osata leikkiä ja sekös yleensä Eemiliä harmittaakin...

Niin ja tänään oli Kääpiön neuvola, eipä sielä mitään ihmeellistä todettu. Syntymäpaino oli ylitetty ja paino oli nyt 4295g, eli ei iso nousu, mutta nousu kumminkin. Pituutta ei turhaan katsottu, vaan se vissiin katsotaan ensi käynnillä ensi viikolla.

Eipä tässä oikein muuta kerrottavaa, nyt murun kanssa leffaa katsomaan kun molemat pojat nukkuvat (ihme kyllä). Palaillaan asiaan kun jotain kerrottavaa ilmenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)