torstai 15. joulukuuta 2011

Lapsivettä.

Joo, osaa ehkä ällöttää tämä aihe, mutta ajattelin kumminkin päivitellä, jos jotakuta kiinnostaa. Eli siis viime yönä alkoi lapsivettä tihkutella joskus 3 aikoihin ja sitä valuu edelleen. Supistuksia ei kumminkaan näy eikä tunnu, joten niitä odotellessa.. Jossakin vaiheessa soitan synnärille ja kyselen kauan uskallan olla kotona lapsivettä vuotavana, jos vaikka jo tänään pääsisi tositoimiin..

Ja voisinhan tässä samalla mainita, että raukkaparka Eemilkin on kipeä. Eilen iltapäivällä nukahti lattialle juuri ennen joulujuhlaan lähtöä ja ajattelin sen johtuvan vain ns. stressistä ja koko päivän kestäneistä juhlaharjoituksista. No päästiin joulujuhlaan ja herra oli koko kävelymatkan (noin 15min) todella flegmaattinen rattaissa + melkein nukkui. Katsottiin joulujuhlan ohjelma (joka kesti noin 15min) johon herra ei suostunut osallistumaan kun pelkäsi ukkosta + kaatamalla tulevaa raesadetta ja lähdettiin kotiin ilman tarjoiluihin osallistumista. Kotiin kun päästiin, Eemil leikki hetken yksikseen, kunnes yht äkkiä Salkkareiden aikaan nukahti jälleen lattialle. Mittasin lämmön (39,9) ja kannoin sänkyynsä nukkumaan. Nyt tuo raukka nukkuu edelleen ja saakin nukkua kunnes herää. Toivottavasti pieni paranee pian, jottei Kääpiön tapaaminen sairaalassa eväänny kuumeen takia...

Ja saapa muuten nähdä pääseekö tukihenkilökseni lupautunut äitinikään mukaan synnytyssaliin, kun hänkin on flunssassa tällä hetkellä. Hitto että pelottaa jos joudun synnyttämään ilman tukihenkilöä. J:hän siis tosiaan ei saa isyyslomaansa aloittaa töistä ennen kuin lapsi on syntynyt, joten hänkin on pois suljettu vaihtoehto tukihenkilönä...

No, mutta pidetään peukkuja pystyssä että synnytys lähtisi pikapuoliin käyntiin, tai että se käynnistettäisiin viimeistään huomenna.

1 kommentti:

  1. Älä nyt käynnistystä toivo! Kyllä se lapsi sieltä pihalle tulee kun on itse siihen valmis. Mua ainakin pelottaisi käynnistys ihan kamalasti, vaikka olisikin kuinka tuskainen olo vauvamasussa, mutta lääkkeet... hui!

    No otata miehen saliin tietty heti kun se pääsee vaan paikalle :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)