keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ei vieläkään.

Eli siis taas on kirjoittelu vähän jäänyt kun ei oikeastaan kerrottavaa ole ollut.. Nyt ajattelin kumminkin tulla taas väliaikatietoja kertomaan, jottei ihan hiljaisuuteen jäisi tämä blogi. Kääpiö ei siis ole vieläkään syntynyt ja viikkoja tänään kasassa 41+3. Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan hiukan toivottomalta, mutta onneksi perjantaina on yliaikaiskontrolli ja viimeistään maanantaina tai tiistaina käynnistellään. Vaikka toivonkin että saisin jäädä jo perjantaina osastolle käynnistykseen, niin jotenkin en vain usko niin käyvän..

Kävin muuten jo sunnuntaina Jorvissa supistusten takia ja jäin yöksi osastolle tarkkailtavaksi. No, vaikka supistuksia oli illalla tullut 2min välein, niin aamulla supistukset loppuivat kuin seinään ja kohdunsuukin oli auennut vain 2cm, niin jouduin takaisin kotiin. Tuon jälkeen ei supistuksia ole paljoa näkynyt eikä tuntunut, muutamaa hiukan kivuliaampaa supistusta lukuunottamatta, joten pitää nyt vielä toivoa että tilanne kypsyisi entisestään mahdollisimman pian.

Tänään on muuten Eemilin joulujuhlakin, toivotaan että jaksan kykkiä ryhmiksen pihalla koko joulujuhlan ajan jäätymättä (juhla järjestetään siis ulkona) ja että Eemil ei saa mitään hervotonta kiukku-uhmakohtausta juhlan aikana.

No, eipä tässä kai muuta kerrottavaa tällä erää ole, tulen taas kirjoittelemaan viimeistään kun Kääpiö on syntynyt.

2 kommenttia:

  1. hei, oon just alkanu seuraa siun blogia, semmonen pyyntö ois et oisko mitä, jos vähä enemmän kuvia? :)

    VastaaPoista
  2. Tosi laiska olen kuvaamaan, saatika niitä blogiin lisäämään mutta ehkäpä jossakin vaiheessa kuvien määrä kasvaa :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)