perjantai 11. marraskuuta 2016

Pentuja Windylle?


Ihan ensin sanon, ettei pennut siis ole vielä ajankohtaisia eikä edes minun mietteissäni vaan tosiaan Windyhän on meillä sijoituksessa yhden pentueen sopimuksella ja niinpä pennut ovat jo jonkinlaisissa mietteissä sijoitukseen luovuttajalla.
Koska pentusuunnitelmat koskevat hieman myös minua vaikkei pennut tule esimerkiksi meillä syntymään eikä meillä kasvamaan niin ajattelin täällä hieman kertoa pentusuunnitelmista sijoitukseen luovuttajan luvalla.

Nyt kun mietin, niin en ole itseasiassa tainnut kertoa edes Windyn oikeaa nimeä täällä blogin puolella mutta jos meinaan pentusuunnitelmista kertoa niin ehkä jotakuta kiinnostaa koiran oikea nimikin. Windyhän on viralliselta nimeltään Rocbee Make Peace ja tyttö on syntynyt elokuussa 2015. Ikäähän ei siis tosiaan ole vielä paljoakaan ja siksi pennut ovat ajankohtaisia aikaisintaan talvella 2017 - keväällä 2018, pitäähän koiran saada nimittäin kasvaa kunnolla ja jotain näyttöäkin pitäisi mahdollisesti kerätä ennen pentujen saamista. Ajankohta ei ole vielä varmempi sen vuoksi että Windyllä on ollut vasta yhdet juoksut ja nyt odotellaankin sitä miten Windyn juoksut asettuvat ja millaisilla aikaväleillä tyttö juoksee. Kun tämä tiedetään, on sijoitukseen luovuttajan helpompi miettiä hieman tarkempaa pentueajankohtaa.


Viralliset terveystarkastuksethan Windylle on jo tehty ja lonkat olivat B/A ja kyynärät puhtaat. Silmistä löytyi muutama ylimääräinen ripsi eli silmämuutos oli lievä. Muistaakseni jotkut tutkimukset Windyn sijoitukseen luovuttaja aikoo vielä tehdä, mutta en viitsi varmaksi sanoa etten vahingossakaan huijaa.

Luonteeltaanhan Windy on todella ihana ja mitä loistavin perhekoira. Vielä ei näyttöä löydy mistään lajista kuin yhden näyttelytuloksen verran, mutta Windy tulee osallistumaan ensi kuussa Messukeskuksen suurimpaan koiranäyttelyyn toisena päivänä. Lisäksi ensi vuonna sijoitukseen luovuttajalla on tarkoituksena käyttää Windyä ainakin muutamissa näyttelyissä jotta kokoon saadaan ainakin näyttelytuloksia. Näyttelytulokset tulevat kumminkin aivan varmasti tiedoksi myös täällä blogin puolella eli mahdollista menestystä voi seurata tätä kautta halutessaan.

Muutama mahdollinen isäehdokaskin sijoitukseen luovuttajalla on jo mielessään Windyä ajatellen mutta koska varsinaiseen astutukseen on vielä aikaa niin mitään varmaa ei ole. Vaihtoehdot voivat jopa keretä muuttumaan vielä matkan varrella ja vaikka minunkin mielestäni tämän hetkiset isävaihtoehdot kuulostavat varsin hyviltä niin ei ole takuita suostuuko niiden omistaja astutukseen tai voiko jopa löytyä joku vieläkin parempi isäehdokas.

Kannattaakin seurata blogiani jos tahtoo pysyä ajantasalla pentuesuunnitelmissa kunhan ajankohta lähenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)