maanantai 21. marraskuuta 2016

Esittelyssä Eemilin eskarireppu

Saimme yhteistyönä Reipastuotteen ja Mammalandian kanssa valita testiin yhden tuotteen Reipastuotteen valikoimista ja koska Eemilillä oli tuolloin juuri alkanut esikoilu, ei valinta ollut vaikea. Halusimmekin testiin repun Eemilille sillä esikoulussa repulle tulisi varmasti käyttöä kun kotiin pitää aina välillä kantaa jos jonkinnäköistä ilmoitusta, piirustusta ja vaihtovaatteetkin kulkevat esikoulun sekä kodin väliä muunmuassa jumppatuntien vuoksi.

Reipastuotteen reppuvalikoima on varsin suuri ja Eemil tahtoikin käydä reput läpi muutamaankin otteeseen ennen kuin hän valitsi haluamansa repun. Poika valikoikin itselleen Saurus Reipasrepun jota koristaa jopa minunkin mielestäni kivan näköiset dinosauruksen luurangot.


Odottelimmekin Eemilin kanssa innoissamme reppua ja kun se saapui niin itse hämmästyin hieman repun suurta kokoa. Olin nimittäin tottunut pienempiin kerhoreppuihin ja en muistanut että ne niin sanotusti oikean kokoiset reput ovatkin paljon isompia. Onneksi Eemil ei hämmentynyt repun koosta ja poika olikin sitä mieltä että reppu on juuri hyvän kokoinen kaikkien aarteiden eskariin kantamiseen. Repussa on ison koon lisäksi lokeroita juuri sopivasti jottei kaikkien tavaroiden tarvitse pyöriä sekaisin yhdessä isossa taskussa. Repun sivuilla on myös kaksi kappaletta "verkkotaskuja" joissa esimerkiksi vesipullon kuljetus onnistuu vaivatta.

Repusta löytyy myös hyvän kokoinen nimilappu johon mahtuu kaikki oleelliset tiedot repun omistajasta ja näin ollen paranee mahdollisuus että reppu palautuu omistajalleen jos se sattuu hukkumaan. Lisäksi repussa on todella hyvän kokoiset heijastimet, eli repun avulla pieni kulkija saa pimeällä myös lisänäkyvyyttä. On kumminkin muistettava, että pelkät repun heijastimet eivät riitä vaan lapsella on oltava useampi heijastin (ja mielellään heijastinliivi) että näkyvyys olisi taattu.


Kokonaisuudessaan reppu on ollut aivan mahtava ja Eemilkin tykkää repustaan. Alun järkytys repun koostakin on lieventynyt ja koska Eemil ei ole missään vaiheessa sanonut mitään pahaa koosta vaan pikemminkin kehunut isoa kokoa niin miksi se olisi minullekaan ongelma. Pääasia että repun omistaja itse pitää repustaan kun kerran sitä useamman kerran viikossa kantaa esikouluun mukanaan.

Reipastuotteella on muuten olemassa myös esimerkiksi kouluille ja harrastusseuroille tarkoitettu varainkeruu mahdollisuus, nimittäin ReipasTalkoot. ReipasTalkoiden avulla voi myydä Reipastuotteen laadukkaita tuotteita ja näin ansaita rahaa esimerkiksi luokkaretkeen taikka harrastusseuran kilpailumatkaan. Tässä onkin oiva vaihtoehto keksien ja karkkien myymiselle jos haluaa jotain massasta poikkeavaa myytävää.

Postaus toteutettu yhteistyössä Mammalandian ja Reipastuotteen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)