sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Äitien vapaa-aikaa somevaikuttajien pikkujouluissa

Käytiin eilen To be mom-blogin Nimpen kanssa Silja Symphonyllä somevaikuttajien pikkujouluissa hieman tutustumassa laivan jouluruoka tarjontaan sekä kuulemassa hieman ensi vuoden suunnitelmia Tallink Siljan suhteen. Eihän tuo ruokailu ja tapahtuma kestäneet yhteensä kuin vain pari tuntia, mutta molemmille kyseessä oli hyvä tapa viettää edes se pari tuntia äitien omaa aikaa ilman lapsia ja hyvin ruuan parissa raskaan viikon päätteeksi.


Itse en ollutkaan ikinä ennen käynyt Silja Symphonyllä ja siksi olikin ihan mielenkiintoista päästä näkemään millainen olisi Tallink Siljan Ruotsiin matkustava laiva. Alkuun siirryimme laivan 13. kerrokseen yökerhon puolelle nauttimaan alkujuomat joiden aikana meille kerrottiin hieman Silja Symphonyn viihteestä. 1.12 alkaa sekä Silja Symphonyllä, että Silja Serenadella uusi viihdeshow: "TODES – huippuunsa hiottua akrobatista showtanssia Silja Symphonylla ja Silja Serenadella 1.12.2016-31.1.2017. Lahjakkaista akrobaattitanssijoista koottu 14-hengen ryhmä esittää jokaisen liikkeen, piruetin ja hypyn uskomattoman synkronoidusti. Energinen ja tyylipuhdas show pitää otteessaan ja saa sinut haukkomaan henkeäsi ihastuksesta. Showt näet 15 minuutin avajaisesityksessä alkuillasta ja 30 minuutin pääshowssa keskiyön paikkeilla!" (Pätkä lainattu Silja Symphonyn viihde-sivulta)
Kyseessä pitäisi siis ilmeisesti olla äärimmäisen taidokas ja kokemisen arvoinen show.


Päästiin kurkkaamaan myös muutamaa täysin uusittua hyttiä jotka näyttivät todella siisteiltä ja kotoisilta. Varmasti siis viihtyisin sellaisessa hytissä hieman liiankin hyvin. Uusittuja hyttejä löytyi sekä Promenade-näköalalla, että merinäköalalla joten valinnanvaraa näköalankin suhteen löytyy. Ainoa mihin kiinnitin huomiota eniten oli hyttien pieni koko ja se ettei meidän perheemme kokoinen porukka mahtuisi uusittuun hyttiin millään tapaa. Toisaalta taitaa olla aika harvassa sellaiset hytit muutenkaan mihin mahtuisi kaksi aikuista ja neljä lasta...


Hytteihin tutustumisen jälkeen oli vihdoin vuorossa ruokailuosio jota ainakin minä odotin todella paljon ja voisin kuvitella, että myös Nimppe odotti ruokailua ihan yhtä paljon. Koska itselläni oli akku aika lopussa, on kuvia valitettavasti vain ruuasta ja nekin ovat Nimpen kuvaamia. Kiitos siis hänelle kuvista.
Ennen kuin pääsimme ruokaan käsiksi kuulimme kumminkin muutamia sanoja ruuasta laivan kokilta Matti Jämseniltä. Kyseessä muuten on maailmanmestariksi kruunattu kokki, eli hänen ruuiltaan sietääkin odottaa paljon. Saimme myös kuulla, että ensi vuoden puolella Silja Symphonyllä olisi tarkoitus panostaa muunmuassa Suomi 100-vuotta teemaan mutta tästä emme valitettavasti kuulleet vielä sen enempää.


Ruoka olikin juuri niin hyvää kuin olettaa saattaa kyseiseltä kokilta ja olisin voinut syödä enemmänkin jos vatsaan vain olisi mahtunut enemmän ruokaa. Ähkystä olosta huolimatta oli pakko maistaa myös jälkiruokia vaikka tuntuikin ettei vatsa vedä enää yhtää enempää mutta hyvin mahtui jälkiruokaakin vatsaan. Ehkä sille jälkiruualle tosiaan on eri vatsa kuin päärualle ihan niinkuin lapsena tuli aina sanottua...


Silja Symhpony vaikutti kokonaisuudessaan kumminkin todella siistiltä laivalta ja sellaiselta jonne mielellään lähtisi lasten kanssa jos reissu koko porukan kanssa tulee jossain vaiheessa ajankohtaiseksi. Suosittelenkin siis harkitsemaan kyseistä laivaa jos reissu Ruotsiin kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)