sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Postauspohdintaa

Nyt lähiaikoina olen huomannut, että muutamana päivänä on ollut ihan kamala hinku ja inspiraatio kirjoittaa mutta sitten fiksuja postausideoita ei ole kumminkaan löytynyt. Aina ei myöskään ole sopivia kuvituskuvia niihin postauksiin joista tahtoisin kirjoittaa. Joskus taas aiheita oikein syöksyy mieleeni ja luonnokset ovat täynnä postauksia joista en osaa päättää että missä järjestyksessä julkaisen ne.
Kiinnostaako ketään ylipäänsä kuvattomat tekstit? Vai ovatko kuvat juurikin blogin suola joka saa teidät lukemaan juuri niitä blogeja joita luette?

Tekisi mieli esimerkiksi esitellä asuntomme, mutta toisaalta taas eipä tässä paljon esiteltävää ole kun sisustus on vähän sitä sun tätä ja mitään huikean hienoja tai yllätyksellisiä ratkaisuja ei löydy. Lisäksi asunnon esittelyyn menisi väkisinkin useamman postauksen verran ellen tahtoisi tehdä mitään kilometripostausta. Lisäksi hieman mietin, että mahtaakohan asunnon esittely olla edes järin fiksua kun nykyisin saa pelätä murtovarkaita ja vastaavia. Ainakin joskus luin jonkun jutun jostain (joo hyvä muisti minulla ja niin edelleen...) että asuntoa ei kannattaisi pahemmin kuvata nettiin ettei kukaan pahansuopa ihminen ota sieltä ideoita. Eipä sen puoleen, ei meillä mitään niin arvokasta olekaan että se ketään murtovarasta kiinnostaisi...
Olisiko lukijoilla kumminkin kiinnostusta nähdä asuntomme esittely? Ja olisiko ideoita miten asunto kannattaisi jakaa useampaan postaukseen?

Tekisi mieli myös julkaista ruokaohjeita, mutta sitten taas olen todella huono kuvaamaan samalla kun teen ruokaa. Onhan minulla yleensä neljä kappaletta lapsia pyörimässä jaloissa joita pitää valvoa ja ruuan laitto on aikamoista showta yleensä. Varsinkin jos J ei ole kotona niin ruuan laitto onnistuu jos on onnistuakseen. Välillä tuloksena on pohjaanpalanut ruoka tai täysin mautonta ruokaa kun en muista olenko lisännyt mausteita vai en. Olisi myös miljoonittain ohjeita joita en ole vielä kerennyt kokeilla, mutta jotka kuulostavat sen verran hyviltä että tahtoisin niitä kokeilla ja niitä olisi kiva jakaa teidän lukijoiden kanssa.
Jätänkö suosiolla ruokaohjeiden jakamisen ruokabloggaajille vai odotanko hetkeä, että kerkeän myös kuvata ruuan laiton vaiheet sekä lopputuloksen?
Toisaalta koska blogini on suurimmaksi osaksi ihan omaksi ilokseni niin voisin julkaista ruokaohjeita, joita tahdon kokeilla jossain vaiheessa jotta ohjeet pysyisivät hyvässä tallessa. Joku sitten saattaisi innostua jos on innostuakseen.

Otan kumminkin enemmän kuin mielelläni vastaan postausideoita jos jollakulla on joku aihe mistä haluaisi minun kirjoittavan. Aiheita saa ehdottaa ihan maan ja taivaan väliltä, eihän sitä koskaan tiedä mistä innostun kirjoittamaan.
Syksymmällä ainakin tulee melko varmasti kirjoitettua Eemilin puheterapian jatkumisesta / adhd-testien alkamisesta, sekä Niilolla alkavista testeistä / puheterapiasta jossa aletaan tutkia että miksi Niilo ei oikeastaan puhu vielä. Kolme sanaa kun ei ole riittävästi 3-vuotiaalle... Pitää vain hieman vielä pohtia, että kuinka yksityiskohtaisesti haluan avata noita tutkimuksia täällä blogin puolella, mutta senkin näkee vasta sitten kun tutkimukset alkavat.

2 kommenttia:

 1. Minä tykkään kyllä lukea pelkkää tekstiäkin - sellaisia osa minunkin postauksista ovat - ja en koe kuvien puuttumista mitenkään häiritsevänä. Kuvat toki tuovat kivaa lisämaustetta, mutta eivät mielestäni ole pakollisia.

  Mullakin on aina välillä näitä ns. kirjoituslukkoja. Tekisi hirveästi mieli kirjoittaa aiheesta X, mutta sitten ei saakaan aikaan. Huomaan, että parhaat postaukset tulee silloin kuin ei mieti liikoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta :)
   Joo itekin oon huomannut saman, että parasta tekstiä tulee silloin kun ei liikoja mieti kirjoittamista. Samalla kumminkin olen huomannut että jos kirjoitusta ei heti aloita kun keksii aiheen niin se aihe unohtuu :D

   Poista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)