keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Aloittelua.

Jos sitä vaikka saisi tämän bloginkin joskus aloitettua ja nyt tuli sellainen pieni hetki että kerkeän kirjoitella. Alkuun voisin kertoa hiukan perheestämme, johon kuuluu minä (21), kihlattuni (24) ja helmikuussa 2010 syntynyt poika Eemil. Toisen lapsemme laskettu aika on 4.12.2011, eli tällä hetkellä mennään viikolla 13+3.
Asumme pienessä paritalo kolmiossa Espoossa ja kärsimme Eemilin varhaisuhmasta + jatkuvista yöheräilyistä, mutta siitä huolimatta elämä hymyilee ja ainakin toivomme yöheräilyjen loppuvan teini-ikään mennessä...

No nyt kun olen jotain kertonut meidän poppoosta, niin voisin vaikka kertoa neuvolakuulumiset. Neuvolassa oli siis kaikki hyvin ja painoakin olin saanut tippumaan kaksi kiloa, joka on ihan positiivista koska painoa oli viimeksi "liikaa". Yksi mitä ihmettelin suunnattomasti oli neuvolalääkärin merkintä neuvolakorttiini, että poltan 20 tupakkaa päivässä, vaikka mistään tupakoiden määrästä ei ollut puhetta... Hassua, että kyseinen lääkäri merkitsee tupakoiden määrän ilmeisesti omasta päästään.. Ja seuraava neuvolakäyntikin on vasta elokuun ensimäinen, eli joskus viikolla 22. No kaipa vain kuvittelen, mutta tuntuu että Eemiliä odottaessa juoksin neuvolassa koko ajan..

Koska tämä on ensimäinen blogikirjoitukseni ja en oikein kirjoitettavaa keksi, niin jos joku tänne sattuu eksymään niin saa ihmeessä kysyä jos kysyttävää tulee mieleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)