sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kuuma.

Pakko myöntää, että meidän taloudesta ollaan tästä kuumuudesta jo saatu tarpeeksemme. Eemil ei syö kunnolla näillä helteillä ja sitten kiukutellaan kun on nälkä ja kiukultaan nyt ei ainakaan kerkeä syömään. Itse hikoilen kuin pieni porsas ja kärsin jatkuvista päänsäryistä tuon auringonporotuksen ja helteen vuoksi. Tilaan siis vesisadetta edes yhdelle päivälle lähiaikoina. Kiitos.

Huomaa kyllä todellakin selkeästi, että kuumuus ottaa voimille myös Eemilin kohdalla, päivisin Eemil joko kiukuttelee, tai makaa puolikuolleena sohvalla, onneksi edes juotava maistuu pikkumiehelle... Onneksi on edes tuo oma piha ja siinä iso markiisi, niin voi edes hiukan viettää aikaansa varjossa (siis sen ajan mitä markiisi suostuu varjostamaan pihaa).

Noo, eipä tässä muuta, oli pakko vain tulla avautumaan ärsytyksestään hellettä kohtaan. Ja kyllä, tiedän että ei saisi valittaa, kohta on taas talvi ja kylmä, mutta joku raja tuolle kuumuudellekin...

1 kommentti:

  1. Jätskiä vaan namaan! Nyt pitää todellakin nauttia, vielä kun on tulossa kuumempiakin päiviä! Onneks tänään pitäisi olla vähän viileempää, tsemppiä! (:

    VastaaPoista

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)