torstai 2. kesäkuuta 2011

Eemilin velipuoli kyläilemässä.

Tänään siis meillä kävi Eemilin velipuoli W (kesäkuussa 3v täyttävä) kylässä ja ei herran jumala minkälaista menoa pojilla oli ja kuinka paljon kaksikko sai tuhoa aikaan. Kaikki laatikot revittiin tyhjiksi, huonekalut vaihtoivat paikkaa, kukat revittiin kukkapenkeistä, pensaat harventuivat hiukan lehtien osalta ja mikä meteli lähtikään kahdesta pienestä pojasta... Pisti vain miettimään tuo visiitti, että mikä meno täällä on hetken päästä kun Eemilin pikkusisarus syntyy, saapa siis nähdä kuinka koetuksella omat hermoni ovat...

Käytiin tänään myös kirppiksellä pyörimässä äitini kanssa ja Eemil sai uuden hienon lippiksen, näytti poika niin isolta herralta lippis päässään. Huomasin myös hyvin, kuinka rapistunut kuntoni oli kun noin puolentoista tunnin hidas kävely sai minut hikoilemaan kuin pieni porsas ja kunto meinasi loppua kesken kaiken. No, ompahan hyvä motivaatio alkaa kuntokuurille synnytyksen jälkeen.

Muutenhan päivä on ollut ihan normaali, mitä tämän pikku kiukkupyllyn kanssa voikaan olla. Yöllä herättiin kahdesti ja aamulla itseäni ei olisi yhtään huvittanut nousta sängystä, mutta pakkohan se oli niin kuin kaikkina muinakin aamuina... Toivon, että saataisiin pian unikoulu paikka Eemilille, mikä siis nyt on ollut hakusassa, ensi viikolla pitäisi näillä näkymin selvitä enemmän.

No, eipähän tässä muuta, jatkelen taas jos tulee jotain kerrottavaa (ja mahdollisesti vaikka ei tulisikaan)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat valvonnassani, eli älä säikähdä jos kommenttisi ei ilmesty heti. Se ilmestyy tarkastukseni jälkeen :)